Bli trivselvärd, gymtränare, ledare i Cirkelgym, Familj eller Juniorfys

Just nu behöver vi fler funktionärer i ovanstående roller. 
Kontakta Jon eller Jenny för mer information och intresseanmälan.


Jon (träning)
tel 021-495 24 49, jon@vasteras.friskissvettis.se

Jenny (värdar)
tel 021-495 24 44, jenny@vasteras.friskissvettis.se

Spela video

Din uppgift som tränare

Som tränare på Friskis&Svettis har du ett genuint intresse för människor och för möten mellan människor. Du gillar att få folk att trivas i gymmet. Du har vana av och intresse för styrketräning och du gillar Friskis&Svettis träningskoncept. Du har en sund inställning till kropp och träning. Du har förmåga att vara pedagogisk och inspirerande. Du bjuder på dig själv. Du får människor att le. I rollen som tränare genomför du instruktioner tillsammans med inbokade medlemmar. Du finns till hands i gymmet för den som har frågor eller behöver hjälp med en maskin eller övning. Du ser till att gymmet är i ordning. Du skapar stämning och trivsel.

Din uppgift som ledare

Att vara ledare på Friskis&Svettis är kul, utvecklande och inspirerande. Det är en härlig utmaning och en riktig kick. Som ledare har du chansen att beröra, överraska och bjuda på dig själv. Du inspirerar och bjuder på upplevelser som känns på fler ställen än i musklerna.
Du får folk att le.

Din uppgift som värd

Som värd på Friskis&Svettis är du ofta det första ansiktet motionären möter. Du har ett genuint intresse för människor och möten mellan människor. Du får folk att känna sig välkomna och trivas. Du skapar atmosfären och ramar in besöket på Friskis&Svettis.
Du ser varje medlem, har personlig utstrålning, en positiv attityd och förmåga att ta egna initiativ och kavla upp ärmarna när det behövs.

I vissa pass har ledaren hjälp av en passvärd. Då kan du få bl a hjälpa till med pulsband på olika pulspass, eller på andra sätt underlätta för ledaren under passet. 

Ansökning och uttagningar

Ledare, värdar och tränare rekryteras kontinuerligt under året. Vi utlyser datum när det är dags för rekryteringsmöten, håll utkik på hemsidan och i lokalerna för att ta del av information om datum och hur du anmäler dig.

Fyll gärna i en intresseanmälan nedan.
Ibland kan det ta tid innan du får återkoppling.