Bli Funktionär

Din uppgift som ledare och tränare

Som ledare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Du gör oftast ditt eget personliga träningspass, utifrån F&S givna ramar.

Din uppgift som gymvärd

Som gymvärd ser du till att det är rent och fint i och runt om gymmet. Som gymvärd är du en viktig del av den välkomnande Friskis-atmosfären på träningsstället. Du välkomnar, pratar med medlemmarna, svarar på frågor och håller snyggt i lokalerna. Du ser varje medlem och funktionär och är en klippa som kan hjälpa till med det mesta.

 

Din uppgift som receptionist

Du är ansiktet utåt då du är den första som motionärer möter när de kommer till oss. Ett leende och ett hej gör att motionären känner sig sedd och välkommen. Du är den som får motionären att känna sig som hemma. I din roll ingår kassahantering, medlemssystem, boka/avboka pass/gyminstruktion, vara glad och trevlig m.m. Du ska vara en initiativtagande person som kan hitta uppgifter utanför din givna roll. Till exempel att byta papperskorgar om de är överfulla även fast det kanske inte är din huvudsakliga uppgift. 

 

Är du sugen på att bli funktionär?

Maila, ring eller kom in och prata med oss!

 Eva Sanz De Velasco, Verksamhetsledare

0520-211 253, eva.velasco@trollhattan.friskissvettis.se


 

Andra typer av engagemang

Har du en idé du vill förverkliga hos Friskis? Hör av dig, vi vill alltid hitta nya spännande sätt för ideellt engagemang.