Mia Qwärnström
"Inspiration är ett nyckelord i satsningen. Det handlar om att steg för steg lägga grunden till hållbara, goda träningsvanor, vilket ju är en av Friskis&Svettis grundstenar – och paradgrenar." Mia Qwärnström

Verksamhetschef F&S Stockholm

Hjälp att få till en träningsvana

Friskis stimulerar till hållbara träningsvanor genom att bjuda på allsidig träning som inkluderar olika träningskvaliteter: styrka, stabilitet, kondition, explosivitet, balans, rörlighet, koordination och återhämtning, men också genom att se till att kombinera rörelse, glädje och gemenskap – så att du aldrig vill sluta träna.

En ny undersökning från Kantar Sifo, som Friskis&Svettis låtit göra, visar att hela 40 procent av svenskarna uppger att de saknar rutiner för träning i vardagen, och skulle kunna motiveras av träna mer genom att ha roligt och få snabba resultat. Mot den bakgrunden kommer Friskis Stockholms företagssatsning extra lägligt.

Vill du veta mer?

För mer information och intervju med talesperson Mia Qwärnström, kontakta Josefin Engfelt, PR-ansvarig F&S Stockholm, josefin.engfelt@sthlm.friskissvettis.se, tel. 0708-48 81 82. 
Mer om Friskis&Svettis 

Det här erbjuder vi företag

  • Företagsunika träningspass på jobbet eller F&S Stockholm.
  • Teamboost utmaning i träningsappen Friskis Go
  • Inspirationsföreläsningar
  • Kom igång-paket med föreläsning och pass

Inspiration och träning för företag

Tre tips för gladare och friskare medarbetare

1. Inför rörelsepauser på möten >60 min. Timeout / Klassisk paus för kropp och själ. Bryt stillasittandet!

2. Se till så alla använder friskvårdsbidraget. När vardagsmotionen minskar behöver vi komplettera med mer träning. Starka kroppar tål stillasittandet bättre än svaga.

3. Gör Friskisindextestet med alla medarbetare. Svara på frågor om rörelse, glädje och gemenskap, få ett snitt och bestäm er för att höja det och hur ni ska göra för att lyckas. Till testet