Utmana styrkan med Multifys skivstång

Multifys skivstång är ett allroundpass där du får möjlighet att utmana styrkan lite extra med skivstången som redskap. Basövningar som marklyft, knäböj och rodd varvas med kroppsiktsövningar, styrka och kondition. På Multifys skivstång soft har du gott om tid att komma in i varje övning och ledaren har ett extra fokus på att hjälpa dig hitta rätt.

 

 

Hitta lugnet med Friskis Yinyoga

Efterfrågan på träningspass för att gå ner i varv ökar allt mer. Friskis Yinyoga är en lugn och återhämtande yogaform där vi stannar i varje position i några minuter för att stilla tankarna och utmana rörligheten i kroppen. Dra på dig raggsockorna och mjuka sköna kläder och landa in, tillsammans i grupp eller i hemmets lugna vrå. Det du behöver just nu helt enkelt.

Grand prix - häng på utmaningen

En fartfylld utmaning för konditionen. Grand prix är en serie nya pass som dyker upp i schemat från 27 mars 2023.

Passet finns även att köra i Friskis Go. Där presenteras fem olika etapper där det också ingår en fysdel med kompletterande styrke- och rörlighetsträning. Självklart kan du välja att haka på enstaka etapper i utmaningen eller hänga med hela vägen in i mål. Det stora priset (Grand Prix) är varierad träning som håller i längden. 

Träning med nyhetsfeeling

Nyfiken på dans? Testa Dans fusion flow. Precis som inspirationskällorna contemporary och modern dans rymmer Dans fusion flow många olika uttryck och mycket energi. Dans fusion flow hette tidigare Dans flow och byter namn 1 april 2023 då också upplägget förändras något och ledaren sätter sin prägel på passet.