Sedan några år tillbaka har F&S Stockholm ett samarbete med Hammarby fotbolls damlag. Samarbetet med Hammarby fotboll har nu utökats till att vi är Hammarby fotbolls officiella träningspartner.

Varför Hammarby fotboll?

Friskis&Svettis satsar på att samarbeta med andra idrottsföreningar för att nå ut ännu bredare. Samarbetet med Hammarby fotboll är en del i den satsningen. Våra värderingar lirar och vi har samma ambitioner i vårt engagemang för folkhälsan. Genom att samarbeta blir vi en starkare kraft för ett Stockholm i rörelse. Vi ser en stor potential i att utveckla vår roll som samhällsaktör genom att bidra i Hammarbys redan upparbetade arbete för marginaliserade grupper i samhället.

Vad innebär samarbetet?

Målet med samarbetet mellan Hammarby fotboll och F&S Stockholm är att få fler i rörelse genom att nå ut till såväl F&S Stockholms medlemmar som Hammarby fotbolls fans. Genom samarbetet kommer vi ömsesidigt att kunna nå ut till personer som vi annars inte hade nått till.

Betyder detta att F&S Stockholm hejar på Hammarby?

Friskis&Svettis är för alla. Vi är en värderingsstyrd organisation och våra värderingar ligger till grund för allt vi gör. Vi hejar inte på ett specifikt lag - däremot samarbetar vi gärna med föreningar som vi delar värdegrund med. Vi samarbetar redan nu med olika föreningar och välkomnar ytterligare samarbeten framöver.

Frågor om samarbetet

Mejla till foretag@sthlm.friskissvettis.se