Claes Nermark

Den bästa träningen är den som blir av och för att den skall bli av regelbundet så är det viktigt att den är lustfylld. Ett friskt liv måste innehålla rörelse vilket har varit en röd tråd genom hela Claes liv. 

Han började sitt ledarskap inom träning som badmintontränare i tonåren. Det väckte intresset för att utbilda sig till lärare i idrott och hälsa och i Friskis har det fortsatt med jympa, dans, yoga, multifys, till gymmet och vidare till personlig tränare.

Tack vare en autoimmun sjukdom så har Claes ett brinnande intresse av hälsa i ett brett perspektiv, så kontakta Claes om du är nyfiken på hur träning kan bli en positiv pusselbit i ditt hälsopussel.

 

Boka en konsultation

Boka en konsultationstid med vår PT för att diskutera dina mål med träningen. Därefter gör vi en screening och bestämmer vilket typ av PT-klippkort som kommer passa dig bäst. I konsultationen ingår inget träningsprogram, enbart en konsultation kring din träning och vad du kan behöva tänka på framåt. Boka via claes@stenungsund.friskissvettis.se

Konsultation och PT träning kräver medlemskap i Friskis&Svettis i Stenungsund.