Friskis&Svettis Stenungsund

Din uppgift som tränare/ledare

Som ledare eller tränare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass eller instruera i gymmet. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Som ledare gör du oftast ditt eget personliga träningspass, utifrån F&S givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen.

Så här går det till att bli ledare/tränare.

Din uppgift som receptionsvärd

Som receptionsvärd är du en viktig del av den välkomnande Friskis-atmosfären på träningsstället. Du välkomnar, pratar med medlemmarna, svarar på frågor, säljer kort och håller rent och snyggt i lokalerna. Du ser och uppmärksammar varje medlem och funktionär och är en klippa som kan hjälpa till med det mesta.

Bli en hjälte

Det du behöver är ett stort intresse för Friskis&Svettis och träning, en engagerad attityd och tid för ditt uppdrag. Ansök om att bli ledare eller tränare F&S Stenungsund rekryterar ledare och tränare jämt under året. Det vi söker är framför allt ledare i jympa både dag och kvällstid. Håll utkik på hemsidan och sociala medier för att få reda på när nästa rekryteringsträff äger rum.

Ansök om att bli receptionsvärd

Vill du bli receptionsvärd? Kontakta receptionen och lämna en intresseanmälan eller maila på info@stenungsund.friskissvettis.se så kontaktar vi dig för en intervju. Vi letar alltid efter positiva och engagerade funktionärer så tveka inte. Andra typer av engagemang

Har du en idé du vill förverkliga hos Friskis?

Hör av dig, vi vill alltid hitta nya spännande sätt för ideellt engagemang.

Frågor? Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar om rollen som ledare/tränare eller receptionsvärd? Ställ dina frågor direkt till vår verksamhetsledare på mail: claes@stenungsund.friskissvettis.se