Hitta din träningslust hos oss!

Vår lättillgängliga träningsanläggning hittar du på Mariesjö. Lokalen har stor rymd, högt i tak och dagsljus i alla salar och gym. Du hittar här en träningsyta på 1200 kvm som inretts generöst med så väl utrustning som öppna ytor för egen träning. Hos oss hittar du det mesta av träningen i markplan, där finns två stora gruppträningssalar och ett stort funktionellt gym. Vill du spinna så hittar du en trappa upp våra 20 Body Bike Connect cyklar. På övervåningen finns också konferensrum och kontor.

Barnhörnan: Vi har en fin barnhörna i slussen som har fönsterkontakt med del av gymmet och som kan överblickas från stora salen. Här är inrett för stillsammare lek på egen hand för barn som följer med vid vuxens träning. Vi har saccokuddar och möjlighet att se på film men också en del leksaker och böcker. Den som har med sig barn till lokalen ansvarar naturligtvis för sitt barn och dess säkerhet.

Parkering: Hos oss finns det gott om gratis parkering runt om lokalen, även parkering vid hemglass och på grusplanen mittemot vår entré går bra att använda. Vi vill uppmärksamma dig på att vägen framför entrén trafikeras av tung trafik vilket gör att vi vill rekommendera dig att undvika parkering där.   

Uthyrning av lokaler: Vi hyr ut våra salar och vår anläggning för aktiviteter inom idrott, träning, friskvård och konferens. Även en helhetslösning med lokal och träning för företagskickoffen, idrottsföreningen, friskvård i grupp eller bara en kul grej till födelsedagsfesten hjälper vi gärna till med. Vid intresse kontakta verksamhetschef Sara Nyström på 070-106 27 77 eller på mail.

Här finns vi

Träna på Friskis

Här finns vi