Hitta din träningslust hos oss!

Vår lättillgängliga träningsanläggning hittar du på Mariesjö. Lokalen har stor rymd, högt i tak och dagsljus i alla salar och gym. Du hittar här en träningsyta på 1200 kvm som inretts generöst med så väl utrustning som öppna ytor för egen träning. Hos oss hittar du det mesta av träningen i markplan, där finns två stora gruppträningssalar och ett stort funktionellt gym. Vill du spinna så hittar du en trappa upp våra 20 Body Bike Connect cyklar. På övervåningen finns också vår Indoor Walking sal och kontor.

Parkering: Hos oss finns det gott om gratis parkering runt om lokalen, även parkering vid hemglass går bra att använda. Vi vill uppmärksamma dig på att vägen framför entrén trafikeras av tung trafik vilket gör att vi vill rekommendera dig att undvika parkering där.   

Uthyrning av lokaler: Vi hyr ut våra salar och vår anläggning för aktiviteter inom idrott, träning, friskvård och konferens. Även en helhetslösning med lokal och träning för företagskickoffen, idrottsföreningen, friskvård i grupp eller bara en kul grej till födelsedagsfesten hjälper vi gärna till med. Vid intresse kontakta kansliet på 0500-272777 eller på mail.

Här finns vi

Träna på Friskis

Här finns vi