Bli funktionär hos Friskis Skövde

Din uppgift 

Din uppgift som tränare/ledare

Som ledare eller tränare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass eller instruera i gymmet. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Som ledare gör du oftast ditt eget personliga träningspass, utifrån F&S givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen.

Din uppgift som värd

Som värd är du en viktig del av den välkomnande Friskis-atmosfären här hos oss. Du välkomnar, pratar med medlemmarna, svarar på frågor, sköter försäljningen och håller snyggt i lokalerna. Du ser varje medlem och funktionär och är en klippa som kan hjälpa till med det mesta.

 

Bli en hjälte

Det du behöver är ett stort intresse för Friskis&Svettis och träning, en engagerad attityd och tid för ditt uppdrag.


Ansök om att bli ledare/tränare eller receptionsvärd

F&S Skövde tar löpande emot intresseanmälningar för att bli ledare och tränare. Om du vill göra intresseanmälan för att bli ledare/tränare eller har frågor så vänder du dig till vårt kansli på kansli@skovde.friskissvettis.se så berättar vi mer. Om receptionsvärd låter intressant så kan du hämta en intresseanmälan i receptionen eller kontakta vårt kansli.


Andra typer av engagemang

Har du en idé du vill förverkliga hos Friskis? Hör av dig till vårt kansli   vi vill alltid hitta nya spännande sätt för ideellt engagemang.