Din uppgift 

Din uppgift som ledare

Som ledare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Som ledare gör du oftast ditt eget personliga träningspass, utifrån F&S givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningenLäs mer om utbildningen här.

Din uppgift som tränare

Som tränare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att instruera i gymmet. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Detta får du förstås lära dig under utbildningen. Läs mer om utbildningen här.

Din uppgift som värd

Som värd är du en viktig del av den välkomnande Friskis-atmosfären på träningsstället. Du välkomnar, pratar med medlemmarna, svarar på frågor och håller snyggt i lokalerna. Du ser varje medlem och funktionär och är en klippa som kan hjälpa till med det mesta. Läs mer dina uppgifter här.

 

Ansökning och uttagningar

Tränare/ledare rekryteras två gånger per år. Du kan alltid skicka in en intresseanmälan för att bli tränare, så kontaktar vi dig nästa gång det är dags för uttagning. Receptionsvärdar rekryteras löpande under året. Även här börjar du med att göra en intresseanmälan.

Ideellt uppdrag

Att vara tränare i gymmet, ledare eller värd inom Friskis är ett ideellt engagemang och alltså ingen anställning. Utbildning, gemenskap och träningsmöjligheter är något du får i gengäld. Vi lovar dig lustfyllda erfarenheter och mängder av nya spännande kontakter.

Andra typer av engagemang

Har du en idé du vill förverkliga hos Friskis? Hör av dig, vi vill alltid hitta nya spännande sätt för ideellt engagemang. Kontakta verksamhetsledare Anders Pettersson (0910-73 40 64)