Vill du bli funktionär?

Vill du träffa människor, utvecklas och inspirera till rörelse? Då kanske funktionär hos Friskis&Svettis Säffle är något för dig?
Inom föreningen finns olika ideella uppdrag: Ledare, värdar, styrelse och valberedning. Här får du möjlighet att delta i verksamheten och vara med och påverka föreningens utveckling.

Välkommen att höra av dig till någon av oss ansvariga för verksamheten. Valberedningen arbetar med att söka nya funktionärer till styrelsen varje år.

  • Verksamhetsansvarig Peter Månsson 070-316 86 00
  • Ledaransvarig Vakant
  • Värdansvarig Linda Halldén 070-235 25 07, Sara Sand 070-563 44 94 vardansvarig@hotmail.com
  • Valberedning  Pernilla Johansson 070-925 09 45, Carina Knutsson 070-660 07 27

Din uppgift 

Din uppgift som tränare/ledare

Som ledare eller tränare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass eller instruera i gymmet. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Som ledare gör du oftast ditt eget personliga träningspass, utifrån F&S givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen.

Din uppgift som ledare

Som ledare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Du gör oftast ditt eget personliga träningspass, utifrån F&S givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen.


Din uppgift som värd

Som värd är du en viktig del av den välkomnande Friskis-atmosfären på träningsstället. Du välkomnar, pratar med medlemmarna, svarar på frågor och håller snyggt i lokalerna. Du ser varje medlem och funktionär och är en klippa som kan hjälpa till med det mesta.


Andra typer av engagemang

Har du en idé du vill förverkliga hos Friskis? Hör av dig, vi vill alltid hitta nya spännande sätt för ideellt engagemang.


Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar om rollen som som ledare eller värd? Ställ dina frågor till: