Robin Askerblom

– Träning, kost, återhämtning, rutiner samt glädje är fem grundpelare för att uppnå hållbara resultat, ha en balans i vardagen och för att kunna upprätthålla detta livet ut. Jag bidrar med verktygen genom min erfarenhet och kombinerat med din vilja, disciplin samt målsättning optimerar vi dina resultat för att nå dina mål och bortom dem.

Sumith Bodhinayake 

– Jag brinner för träning och vill hjälpa dig att utvecklas till nästa nivå. Med energi, push och pepp vill jag hjälpa dig att nå dina mål och samtidigt ha roligt och hitta träningsglädjen. Jag har stor erfarenhet som tränare med olika träningsredskap och träningsmetoder. Har tidigare spelat rugby i bland annat ÖUIF. Mitt motto är att våga, vilja och förändra.

Rickard Wilander

– Olika träningsformer stärker både invändigt och utvändigt. Jag brinner för att hjälpa, motivera och vägleda andra att nå sina mål. Ofta är inte ensam starkast, utan tillsammans kan vi bli ett vinnande team. Jag har varit aktiv både som fotbolls- och golftränare för unga och har alltid haft intresse för någon sport. Jag har fastnat för gymmet eftersom man där kan uppnå sina mål med hjälp av rätt vägledning.