Träna inne

Gym

Träna när det passar dig! Våra fyra gym har öppet hela sommaren (Obs! Stängt för golvläggning på Öster 8-28 juni). På Aspholmen, Öster och Söder kan du träna varje dag kl. 04-23. Citys och receptionernas öppettider hittar du här.

Gruppträning

Sommarschemat gäller 13 juni – 4 september och bjuder på ett brett och varierat gruppträningsutbud. Du hittar schemat i appen och på bokningssidan.

Träna ute

Pass på Uterutan

Under sommaren flyttar vi ut vissa pass till Uterutan – den 400 kvm stora konstgräsytan utanför Aspholmen. Det kommer bland annat bjudas på Multifys, Jympa, Yoga, Dans, Cirkelfys, Skivstång och olika gympass. Schemat hittar du i appen och på bokningssidan.
Obs! Ser du inte passen? Kom ihåg att uppdatera din filtrering i appen.

Löpning och cross

Springa, rusha, jogga, kuta. Utmana med intervaller eller kombinera med styrka. Häng med på våra olika löp- och crosspass!

Måndag
Löpning Cross kl. 17.30. Utgår från Öster.

Onsdag
Löpning intervaller kl. 17.30. Utgår från Karlslunds motionscentral.

Torsdag
Löpning intervaller kl. 17.00. Utgår från Öster.

Lördag
Cross X-tra kl. 10.00. Utgår från Karslunds motionscentral.

 

Sommarerbjudande: Månadskort

Njut av hela vårt utbud under en månad i sommar för 350 kr/250 kr*. Kortet finns till försäljning till den 31 juli. Läs mer här

*student/ung/pensionär

Träna var du vill med Friskis Go

På resande fot i sommar? Ta med dig träningen med Friskis Go. Träningsappen för dig som är medlem i Friskis och har ett aktivt träningskort. Med ett brett träningsutbud, tekniktips och övningar är det alltid enkelt att träna där du är.