Träna inne

Gym

Träna när det passar dig! Våra fyra gym har öppet hela sommaren (Obs! Stängt för golvläggning på City 10-16 juni). På Aspholmen, Öster och Söder kan du träna varje dag kl. 04-23. Citys och receptionernas öppettider hittar du här.

Gruppträning

Sommarschemat gäller 10 juni–2 september och bjuder på ett brett och varierat gruppträningsutbud. Du hittar schemat i appen och på bokningssidan.

Träna ute

Gratis parkträning

En riktig sommarklassiker! Kom och jympa, yoga, dansa och styrketräna tillsammans med oss i Skytteparken. Vi bjuder på två pass varje tisdag hela sommaren. Öppet och gratis för alla! Se hela schemat här

Pass på Uterutan

Under sommaren flyttar vi ut vissa pass till Uterutan – den 400 kvm stora konstgräsytan utanför Aspholmen. Det bjudas på allt från Multifys och Skivstång till Yoga och olika gympass. Schemat hittar du i appen och på bokningssidan.

Obs! Ser du inte passen? Kom ihåg att uppdatera din filtrering i appen.

Träna med oss i Sörbybacken

Endorfinrusig löpning, utmanande intervaller och rejäl styrketräning. Vi bjuder på massor av skön uteträning i Sörbybacken hela sommaren. Kolla in schemat här

Träna till sommarpris

Njut av all vår träning till den 31 augusti för 900 kr/700 kr* (inklusive medlemskap 2024).

Läs mer och köp kortet här

Träna var du vill med Friskis Go

På resande fot i sommar? Ta med dig träningen med Friskis Go. Träningsappen för dig som är medlem i Friskis och har ett aktivt träningskort. Med ett brett träningsutbud, tekniktips och övningar är det alltid enkelt att träna där du är.