Hitta din träningslust hos oss

Friskis&Svettis Nynäshamn hyr lokaler i Träningsverkstan som är belägen i köpcentret Sjötelegrafen. På ca 1700 m2 finns salar för gruppträning såväl som fullt utrustat gym, omklädningsrum med bastu och generösa väntytor.

Landsort är den större salen med spegelvägg för gruppträning.
Viksten och Multihallen är en sal delad i två delar, i Multihallsdelen finns cirkelgymsmaskiner, rigg, skivstänger m.m. Viksten har en del cardiomaskiner även här finns spegelvägg.
Spinsalen är vårt rum för Spinn.
I stora gymmet finns många maskiner för de stora muskelgrupperna, hantlar, kettlebells, stort lyftflak för flera övningar m.m.

När det inte pågår något pass i salarna får du gärna använda dem för din egen träning. Om ni tränar i mindre grupp, se alltid till att det finns yta för andra medlemmar att nyttja salen. Det går också utmärkt att hyra våra lokaler med eller utan ledare för dig som företag, förening eller privat. Bara att höra av dig! Kontakta oss gärna via mail kontakt@nynashamn.friskissvettis.se.

Varmt välkommen till Friskis Nynäshamn!!

Vad gäller för barn i lokalen?

Små barn som sitter i bilbarnstol eller liknande får tas med in under träning i gymmet. Ansvaret ligger på förälder/vuxen och barnet ska alltid sitta kvar i bilbarnstolen så länge de vistas i gymmiljön, bland maskiner och vikter.

Större barn kan tas med in i lokalen. De hänvisas till våra soffor i lokalen alt. att de gör en hinderbana och tränar bredvid vuxen/förälder i salarna på det vita/gråa golvet. De får inte vistas i gymmet, multihallen eller klättra i maskinerna samt inget spring i korridoren. Förälder/vuxen plockar alltid undan efter barnet/barnen.

Barn 6-12 år får delta på all Jympa, Yoga, Juniorfys och Coreflexpass tillsammans med vuxen. Träningskort Junior samt medlemskap för innevarande år krävs för barnet, alternativt engångsbiljett.

Från fyllda 13 år kan de träna själva på all gruppträning. På Spin och Cirkelgym gäller minimilängd 150 cm, träningskort och medlemskap eller engångsbiljett krävs.

Tonåringar fyllda 13-15 år som gått Intro kurs tonår får träna själva i gymmet, träningskort och medlemskap eller engångsbiljett krävs.

Från fyllda 16 år får de träna själva i gymmet, träningskort och medlemskap eller engångsbiljett krävs.

Här finns vi

Träna på Friskis

Här finns vi