Hitta din träningsglädje hos oss på Friskis Nynäshamn!!

Varmt välkommen till Nynäshamns trevligaste gym!!

Vi hyr stora, ljusa och fina lokaler i Träningsverkstan som är belägen i köpcentret Sjötelegrafen. På ca 1700 m
2 finns salar för gruppträning såväl som fullt utrustat gym, multihall med cirkelgym, spinsal, boxningshörna samt omklädningsrum med bastu och generösa väntytor. Lokalen är nyrenoverad, väggar, dörrar och lister har målats om och under juni 2024 byter vi ut stora delar av gymparken. Vi förnyar gymmet och tar in flera nyheter som vi tidigare inte haft och utökar vissa populära maskiner till två.

Landsort är den större salen med spegelvägg för gruppträning.
Viksten och Multihallen är en sal delad i två delar, i Multihallsdelen finns cirkelgymsmaskiner, rigg, skivstänger m.m. Viksten har en del cardiomaskiner även här finns spegelvägg.
Spinsalen är vårt rum för Spinn som även den är nyrenoverad, nya fläktar och fler cyklar än tidigare.
I stora gymmet finns många maskiner för de stora muskelgrupperna, hantlar, kettlebells, stort lyftflak för flera övningar m.m. som kommer att uppgraderas under juni 2024.

När det inte pågår något pass i salarna får du gärna använda dem för din egen träning. Det finns ytor lite över allt, använd gärna korridoren om det skulle vara fullt i salarna. Hos oss finns gott om plats för alla att träna. Det gäller att vara påhittig och ta hänsyn till andra tränande. Här hjälper vi varann och tar hänsyn till dom runt omkring oss.

Om ni tränar i mindre grupp, se alltid till att det finns yta för andra medlemmar att nyttja salen. Det går också utmärkt att hyra våra lokaler med eller utan ledare för dig som företag, förening eller privat. Bara att höra av dig! Kontakta oss gärna via mail kontakt@nynashamn.friskissvettis.se eller ring oss på 08-520 120 20.


Tack för att du väljer att vara medlem och träna hos oss på Friskis Nynäshamn, en ideell idrottsförening, där du kan vara med och påverka!
Tillsammans skapar vi Nynäshamns trevligaste gym!

Varmt välkommen till Friskis Nynäshamn!!

Vad gäller för barn i lokalen?

Små barn som sitter i bilbarnstol eller liknande får tas med in under träning i gymmet. Ansvaret ligger på förälder/vuxen och barnet ska alltid sitta kvar i bilbarnstolen så länge de vistas i gymmiljön, bland maskiner och vikter.

Större barn kan tas med in i lokalen endast under bemannade tider. De hänvisas till våra soffor i lokalen alt. att de gör en hinderbana och tränar bredvid vuxen/förälder i salarna på det vita/gråa golvet. De får inte vistas i gymmet, multihallen eller klättra i maskinerna samt inget spring i korridoren. Förälder/vuxen plockar alltid undan efter barnet/barnen.

Barn 6-12 år får delta på all Jympa, Yoga, Juniorfys och Coreflexpass tillsammans med vuxen. Träningskort Junior samt medlemskap för innevarande år krävs för barnet, alternativt engångsbiljett.

Från fyllda 13 år kan du träna själv på all gruppträning. På Spin och Cirkelgym gäller minimilängd 150 cm, träningskort och medlemskap eller engångsbiljett krävs.

Tonåringar fyllda 13-14 år som gått Intro kurs tonår får träna själva i gymmet, träningskort och medlemskap eller engångsbiljett krävs.

Från fyllda 15 år får du träna själv i gymmet, träningskort och medlemskap eller engångsbiljett krävs.

Här finns vi

Träna på Friskis

Här finns vi