Allt det här ingår

  • All träning på våra 3 anläggningar och massor av uteträning
  • Över 50 onlinepass exklusivt för medlemmar
  • 3 gym i toppklass
  • Brett utbud med 40 olika träningsformer
  • Flexibla öppettider, träna 04-23 på Vrinnevi och Ingelsta

    Självklart är vår träning Coronaanpassad. 

Nyfiken? Prova på!

Vill du testa hur det är att träna hos oss innan du bestämmer dig för att köpa ett kort så kan du köpa ett prova på-kort. Då får du 3 träningspass för 100:-. 

Kortet kan köpas av dig som inte varit medlem hos oss under nuvarande kalenderår. Med prov-kortet kan du välja fritt ur vårt utbud, boka plats och träna även vid stängd reception. 

 

Pris: 100:- för 3 gånger. 

Du köper kortet på någon av våra anläggningar. Spana in våra öppettider>>

Träna när och var du vill

Efter året som gått är det lätt att vara lite ringrostig. Passa på att testa något nytt, kanske hittar du en oväntad favorit? Som medlem får du tillgång till över 50 pass online. Häng på och kör allt från HIT och utmanande styrketräning till Jympa och skön Yoga.

Spana in vår onlineträning

Häng på ut!

Tveksam eller taggad? Oavsett hur du känner inför nystart ska det vara lätt att komma igång. Med himlen som tak är det bara du som sätter gränserna. Välj bland 20 pass i veckan på 5 platser.

Du hittar all uteträning i schemat 
 

Välkommen in

Hos oss hittar du ett stort utbud varierad gruppträning och modernt utrustade gym. Generösa öppettider och tillgång till 3 anläggningar. Vi är självklart rädda om varandra och anpassar verksamheten efter rådande läge, läs mer om det här. 

Här kan du kika på en översikt av höstens gruppträningsschema

Du bokar dina pass i webbschemat eller appen som heter Friskis&Svettis Riks

Friskis anpassar verksamheten

Friskis&Svettis vill aktivt bidra till att minska smittspridning. Och vara en samhällsaktör som gör nytta. Även om vi går mot ljusare tider, vaccineringarna är igång och vissa restriktioner lättas så behöver vi fortsatt anpassa vår verksamhet för att den ska kännas säker.

Här kan du läsa mer om vilka anpassningar vi gör>>