Välkommen till din frizon i träningens värld!

Gruppträning i många olika former, gymträning med både maskiner och en friviktsyta – det finns fullt av möjligheter! På en träningsyta på 1300kvm har vi ett rymligt och välutrustat gym, en stor och en liten sal för all typ av gruppträning såväl med och utan redskap, en spinningsal, en IW-sal och ett utrymme för Cirkelgym. Utöver det har vi en reception, omklädningsrum, bastu, lekrum, personalyta och förråd. Hela vår anläggning är också tillgänglighetsanpassad.

Vi har öppet 04.30–23.30, 365 dagar om året. Allt för att vara så tillgänglig som möjligt gentemot dig som medlem! Tillgång till obemannad tid kräver nyckelgym. Läs mer om det här!

Parkering: parkeringsytan är uppdelad i vita och gula rutor. Dagtid är det endast de vita rutorna vi på Friskis kan använda samt de två yttersta raderna på övre parkeringen. Efter 17.00 på vardagarna och hela helgen är både gula och vita tillgängliga för oss samt hela parkeringen ovanför trappan. Skulle du sakna plats efter 17.00 så ta en kik på andra sidan av huset och längs med ån, där finns fler platser. Vi har också två stycken handikappnsparkeringar vid vår entré, i närheten av cykelstället. 

Grindarna till parkeringen låses 30min innan anläggnings stängningstid (se öppettider). Vid träning på obemannad tid (nyckelgym) är det endast parkering utanför grindarna eller ovanför trappan som gäller.


Vill du komma i kontakt med oss? 

Välkommen att ringa på 0320–15064 eller maila info@mark.friskissvettis.se.

Vill du komma i direkt kontakt med styrelsen, valberedningen eller verksamhetsansvarig hittar du deras kontaktuppgifter här.

Här kan du träna

  • Gruppträning
  • Gym
  • Spinning
  • IW
  • Yoga

Här finns vi

Här finns vi