Prova-på-vecka

Prova först, bestäm sen! 

Vi erbjuder alltid nya medlemmar en prova-på-vecka. Enda kravet är att du inte var medlem under föregående år. Med ditt prova-på-kort kan du boka dig (alt. drop-in) på pass och gymträna hur mycket du vill under 7 dagar. Därefter är det upp till dig om du vill fortsätta och köpa ett träningskort. Tipsa din kompis, granne, förälder, mor- och farförälder eller annan person i din närhet!

Nyckelgym

Vi har öppet 04.30–23.30 året om. All tid utöver bemannad tid är nyckelgym och de allra flesta korten har tillgång till det. Vad du behöver göra för att få nyckelgym är att ha rätt kort, säga till i medlemsservice och skriva på vårt avtal. Samtliga kort som har tillgång ser du i prislistan, och all information om nyckelgymsfunktionen hittar du här.

Välj mellan 20 träningsformer och 62 pass i veckan

Hos oss kan du välja mellan 62 olika gruppträningspass varje vecka, spritt över 20 olika träningsformer. Läs mer om dem här.

Dessutom har vi ett gym på nästintill 700kvm med bland annat en välutrustad maskinpark, ett marklyftspodie, friviktsytor för exempelvis styrkelyft eller annan träning och en stor skara hantlar.