Vi bjuder på kortare gratispass, så att du kan testa flera! 

Det är begränsat antal platser till passen men du kan redan nu boka din plats.
Detta gör du i vår medlemsservice eller genom att ringa 0510-237 10!

17.00-17.30 CoreFlex (Nyhet 2020!) med Ewamaria

Coreflex är funktionell träning när den är som bäst! Här finns ett aktivt flow och musiken guidar dig genom hela passet. Kanske känner du igen namnet sedan tidigare? Vi har helt enkelt tagit det bästa från rörlighetsträningen i Flex och lagt ihop det med stabilitetsträningen i Core. 

Träningen utgår från dina naturliga rörelsemönster, där du utmanar både rörlighet och stabilitet.  Känslan är fokuserad och samlad men samtidigt aktiv, stark och energifull. 

17.00-17.30 Rodd soft med Maria

Rodd soft rytmisk träning för dig som vill träna med behaglig puls i ett ostressat tempo. Perfekt för dig som är ny, vill komma igång med träningen eller för dig som vill ha återhämtning efter högintensiva träningsbravader.

17.40-18.10 Modus med Sara 

Modus är träning som känns som träning. Övningarna är raka och direkta. Variationen och lekfullheten kommer från metoderna, hur övningarna kombineras och utförs.

Belastningen är på en nivå som passar många och du har stor möjlighet att anpassa träningen efter din dagsform. 

17.40-18.10 Cirkelgym med Britt

Kombinera styrketräning i gymmet med gruppkänsla och du har Cirkelgym! Här tränar du hela kroppen med enkla gymmaskiner och redskap som kettlebells, gymband och fria vikter. Gymmaskinerna gör det lätt att hitta rätt i varje övning.

Passet börjar med en teknikgenomgång där ledaren går igenom alla övningar. Efter uppvärmning är det dags för två varv i cirkeln. Ledaren hjälper till med tekniken och peppar dig genom passet.

18.20-18.50 Skivstång med Annika

Gillar du rak och ösig styrketräning? Då är Skivstång för dig. Här tränar du i grupp med hjälp av en skivstång och fria vikter till drivande musik. Du tränar stabilitet och styrka för hela kroppen. Ledaren guidar dig till rätt teknik och peppar dig att orka mer. Belastningen är upp till dig, det är du som väljer vikterna. Skivstång är en skön kombo av styrka och musik.

Kom i god tid så hinner du plocka fram alla prylar i lugn och ro. Fråga ledaren om du vill ha hjälp!

18.20-18.50 Rodd med Britt

Hitta din roddmaskin. Spänn fast fötterna. Hitta handtaget. Gör dig redo. Rodd är sportig, rytmiskt och kraftfull intervallträning i grupp.

På Rodd tränar du din kondition. Benen jobbar med kraft och överkroppen engageras i varje drag. Tillsammans blir det en kraftfull men ändå skonsam totalövning. Utmana dig ordentligt eller ta det piano. Du väljer själv motstånd på din roddmaskin.

Andra aktiviteter under kvällen

Happy hours! Träna för en 50-lapp

Är du inte medlem än – eller vill du som medlem ta med en kompis? Passa på! På afterwork kör vi utöver gratispassen "happy hours", då du som inte har träningskort kan gå på vår ordinarie träning för bara 50 kronor.

(Gäller per aktivitet och person. Biljett till träningen erhålls i medlemsservice och ska kunna visas upp vid efterfrågan.)

DJ & disco i gymmet

Passa på att önska dina favoritträningslåtar i receptionen.
I medlemsservice köar vi alla önskemål och dunkar era favoritlåtar hela kvällen. Den stora discokulan i taket skapar skön stämning.

Tränare på plats!

Våra gymtränare finns på plats i gymmet under kvällen för att visa schyssta träningstips och svara på dina frågor. Kanske bjuder de på några fräcka dansmoves också! 

Kvällen avslutas med en valla-workshop!

Anmälan görs i vår medlemsservice under dess bemannade tider och är bindande. 

Eventet är gratis för dig som är medlem och kostar 150:- (betalas vid anmälan) för dig som ännu inte är det.