Gymintroduktion – Torsdagar 17:30-19:00 – Boka i receptionen, kom träningsklädd och ha med dig din mobiltelefon.

Alla 13-14 åringar (födda 2008 och -09) som vill träna hos oss startar med en kostnadsfri gymintroduktion i grupp, där vi går igenom styrketräning i teori och praktik, samt berättar om vad som förväntas av dig som tränar i gymmet. Gymintrot avslutas med ett test och därefter är du fri att träna på egen hand.

Du bokar in dig på gymintroduktionen genom att ringa vår reception, 0480-225 24 eller kom in till receptionen så hjälper vi dig.

Vid köp av träningskort behöver du ha målsmans intyg eller att målsman är med när du köper kortet.
Dokument för målsmans intyg hittar du här:
https://www.friskissvettis.se/Kalmar/Priser/Samtycke-for-minderarig Du kan även hämta intyget här hos oss.

Efter gymintroduktionen har du sedan en månad på dig att teckna medlemskap. Går det längre tid än en månad behöver du gå på introduktionen igen för att kunna köpa medlemskort.

Vill du teckna medlemskap och köpa träningskort innan introduktionen går det bra, men då börjar träningskortet gälla den dag du går introduktionen.

Barntillåtet i gymmet

Barntillåtet i gymmet innebär att förälder/målsman och barn som fyllt 10 år -12 år kan träna tillsammans i gymmet efter att ha varit med på en gymintroduktion med en individuell tränare. Dagens gymmiljö med mer fria ytor och nya redskap har skapat nya möjligheter att träna på ett bättre sätt som passar för barns förutsättningar. Boka tid med en individuell tränare gör du i appen eller på hemsidan. Du kan även se tillgängliga tider här om du inte är medlem.

 

Träningsinspiratör tonår

Som stöd, support och träningskompisar till unga i gymmet finns ett gäng äldre tonåringar i rollen som ”Träningsinspiratör tonår”. I
nspiratörerna finns i gymmet med friskiskläder på fasta tider för att hjälpa, peppa, inspirera och träna med andra tonåringar.

 

Individuell gyminstruktion, Tillgänglig tränare

I ditt träningskort ingår en träff med en av våra Gymtränare/Individuella tränare varje år. Du får ett träningsprogram anpassat efter dina förutsättningar och mål.

 

Sugen på gruppträning? Se här.