Gruppledare/Tränare i gymmet

Som ledare eller tränare inspirerar du våra medlemmar genom att leda gruppass eller att coacha individuellt i gymmet. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna, som sker löpande. Som ledare gör du oftast ditt eget personliga träningspass, utifrån F&S givna ramar. Detta får du förstås lära dig under Sveriges bästa träningsutbildning, som föreningen står för. 

Att ha en ledarroll på friskis, Sveriges största träningsaktör är en riktigt bra merit att ha på ditt CV, oavsett vad du har för framtidsplaner. 

Värd

Som värd är du en viktig del av den välkomnande atmosfären på friskis och du är ofta det första ansiktet som våra medlemmar möter. Du har ett genuint intresse för människor och möten mellan människor. Du får folk att känna sig välkomna och trivas. Du har personlig utstrålning, en positiv attityd och förmåga att ta egna initiativ och kavla upp ärmarna när det behövs. 

Hos Friskis&Svettis Kalmar finns följande värduppdrag: Öppnings-, Stängnings-, Trivsel- och Receptionsvärd. Gemensamt för alla värduppdrag är att det är ett ideellt engagemang.

Andra typer av engagemang

Har du en idé du vill förverkliga hos Friskis? Hör av dig, vi vill alltid hitta nya spännande sätt för idéellt engagemang.