Om cykeln - ICG6

ICG6 är en av världens mest sålda och uppskattade spincyklar i premiumklassen, med innovativ design, bra cykelkänsla och hög kvalitet. 

- WattRate® Power Meter
- Magnetiskt motstånd
- Remdrift, Poly V-Belt
- Fyrvägsjustering på styre och sadel
- Självförsörjande batteri

Wattrate TFT Computer 2.0

- Kompatibel med Bluetooth och ANT+ pulsband
- Logga in via ICG:s app för att automatiskt ställa in efter din FTP och Puls
- Tre sorters FTP-test du kan göra på egen hand
- Kör egna pass från ICG:s app när det inte körs ett pass i hallen 
- Spara din träningshistorik och exportera till t.ex Strava och Garmin connect

Spin watt

För dig som gillar att mäta din träning


Spin watt är spinning för dig som gillar siffror och ha koll på din träning. Med hjälp av wattmätaren kan du se hur mycket energi du producerar när du trampar under passet, alltså effekten av din träning. Eller helt enkelt– hur hårt du tar i. Spin watt kan köras både som distans och intervallpass.

Ledaren guidar dig igenom passet med FTP (Functional Threshold Power), en slags medeleffekt som riktvärde. Ledaren guidar dig också utifrån känsla, så vill du kan du släppa mätaren och gå på feeling om du hellre vill det.

En chans att träna dig riktigt skönt svettig!
Cyklarna byts ut under V2. Före det kommer vi att snygga till i spinhallen. Lite byggdamm kan förekomma och vid vissa tillfällen kommer Jukeboxen inte vara tillgänglig. Under vintern utbildas alla spinledare i det nya puls/wattsystemet och längre fram i vår  är det prermiär för Spin watt. Håll utkik här och på sociala medier för mer info om detta senare.