Fredrik Kallis

Personlig tränare

Som PT vill jag hjälpa dig att skapa ett bättre och friskare liv för dig. Med en helhetssyn på kroppens rörelser ser vi till att du har en fullt fungerade kropp utefter dina individuella behov, oavsett om du aldrig har tränat eller är elitmotionär. Jag vill sprida den kunskap jag har för att du ska kunna leva ett bättre liv.

Johan Ingerman

Personlig Tränare

Som PT vill jag hjälpa dig att hitta den träning som får dig att utvecklas. Tillsammans sätter vi upp realistiska träningsmål och anpassar träningen efter var du står idag. Jag är engagerad i din träning och brinner för att se dig nå dina mål vare sig det gäller bättre hälsa, ökad livskvalitet eller idrottsprestation.

Emelie Andersen

Personlig Tränare

Att träna med PT kan handla om att få hjälp att komma igång, finslipa träningen och/eller att komma in i nya rutiner och vanor. Jag tänker kvalitet framför kvantitet där jag ser till dina behov, oavsett målsättning och ambitionsnivå. För mig handlar det om att optimera varje träningstillfälle, du ska känna dig stolt och nöjd när vi skiljs åt och se fram emot nästa tillfälle.

PT Emelie

Magnus Johansson

Personlig tränare

Med över 4000 timmars erfarenhet med kunder, under mina snart nio år som PT har jag samlat på mig oerhört mycket kunskap och fått äran att hjälpa hundratals klienter att uppnå sina mål. Jag arbetar mycket professionellt med mina klienter och ser alltid till helheten mellan kropp och själ. Jag är väldigt bra på att motivera och hjälpa mina klienter att nå sina mål. Det kommer ibland att vara tufft på vägen dit, men tillsammans når vi målen du är ute efter.

Clara Söderberg

Personlig tränare i Växjö

Som personlig tränare ger jag dig redskapen för att du ska utvecklas och drivas till din framgång. Det kan betyda allt från att bli starkare, genomföra en viktnedgång, att bli smärtfri, eller få en hälsosammare livsstil. Oavsett vad ditt mål är hittar vi tillsammans din bästa träningsform. Med min hjälp och vår gemensamma drivkraft för att nå mål blir träningen utvecklande och ditt liv förblir lustfylld och givande.

PT Clara
Jacob personlig tränare

Jacob Florin

Personlig tränare

Träning är något vi behöver igenom hela livet, därför ska den vara roligt att utföra, tillsammans skapar vi en nivå för att din träning ska ge dig det du behöver. Dina personliga mål är för mig det viktigaste att sikta mot. Jag hjälper dig som har smärtproblematik, vill komma igång, prestation, eller bara få ett break i vardagen och ha rolig och svettas lite.

Cecilia Bergander

Personlig tränare i Eksjö

Jag har jobbat som personlig tränare i mer än 10 år och tycker fortfarande att det är lika roligt. Som PT vill jag ge dig redskapen för att du ska kunna nå dina mål och tillsammans jobbar vi som ett team utifrån dina önskemål.  Mitt motto är att  träning ska vara roligt oavsett om du är nybörjare eller elit.

Porträtt av Cecilia
PT Daniel

Daniel Arbfors

Personlig tränare

Som personlig tränare brinner jag för att uppnå dina mål, oavsett om du behöver hjälp med att hitta glädjen i träningen, bli av med smärta, öka prestationen i din idrott eller må bättre. Hoppas att vi ses på Friskis. 

Vi vill hjälpa andra skapa levnadsglädje genom personlig utveckling inte bara genom träning utan att få personer att växa och må bra i livet. Friskis personliga tränare