Jacob Florin

Personlig tränare i Jönköping

Träning är något vi behöver igenom hela livet, därför ska den vara roligt att utföra, tillsammans skapar vi en nivå för att din träning ska ge dig det du behöver. Dina personliga mål är för mig det viktigaste att sikta mot. Jag hjälper dig som har smärtproblematik, vill komma igång, prestation, eller bara få ett break i vardagen och ha rolig och svettas lite.

Jacob personlig tränare

Johan Ingerman

Personlig Tränare i Jönköping

Som PT vill jag hjälpa dig att hitta den träning som får dig att utvecklas. Tillsammans sätter vi upp realistiska träningsmål och anpassar träningen efter var du står idag. Jag är engagerad i din träning och brinner för att se dig nå dina mål vare sig det gäller bättre hälsa, ökad livskvalitet eller idrottsprestation.

Clara Söderberg

Personlig tränare i Växjö

Som personlig tränare ger jag dig redskap och kunskap för att utvecklas och nå mål, både i träning och livet i stort. Mitt fokus är att möta dig där du är just nu. Oavsett vad ditt mål är hittar vi tillsammans din träning. Det kan betyda allt från att bli starkare, gå ner i vikt, bli smärtfri, eller få en hälsosammare livsstil. Jag är även utbildad massageterapeut och driver massagestudion Studio C inne på Friskis.

PT Clara

Magnus Johansson

Personlig tränare i Jönköping

Med över 4000 timmars erfarenhet med kunder, har jag samlat på mig mycket kunskap och fått äran att hjälpa hundratals klienter att uppnå sina mål. Jag arbetar mycket professionellt med mina klienter och ser alltid till helheten mellan kropp och själ. Jag är bra på att motivera och hjälpa mina klienter att nå sina mål. Det kommer ibland att vara tufft på vägen dit, men tillsammans når vi målen du är ute efter.

Cecilia Bergander

Personlig tränare i Eksjö

Jag har jobbat som personlig tränare i mer än 10 år och tycker fortfarande att det är lika roligt. Som PT vill jag ge dig redskapen för att du ska kunna nå dina mål och tillsammans jobbar vi som ett team utifrån dina önskemål.  Mitt motto är att  träning ska vara roligt oavsett om du är nybörjare eller elit.

Porträtt av Cecilia
Bild på Aspa, personlig tränare i Värnamo

Aspa Kleimenidou

Personlig tränare i Värnamo

Jag vill att mina kunder ska trivas med träningen och implementera den i sin livsstil. Min drivkraft är att kunna dela med mig av min kunskap och ge dig verktyg för att du ska känna dig trygg i din träning. Tillsammans kommer vi utvecklas och nå dina mål.

Idha Gustafsson

Personlig tränare i Nässjö

Träning, motion och rörelse i olika form är för alla! Oavsett nivå och vana kan man alltid lära sig nytt eller utvecklas. Jag hjälper dig att hitta det som är bäst för dig och att nå dina hälsomål.

PT Idha
PT-Malin

Malin Hultqvist

Personlig tränare i Jönköping

I en stark, pigg och rörlig kropp tror jag att livet blir lite härligare och mer värdefullt. Var du än startar jobbar vi tillsammans i riktningen som är rätt för dig med dina tränings- och hälsomål. Jag lägger stor vikt vid att utveckla kroppskännedom och styrka i kroppens grundposition, för att ha tillgång till hela kroppens potential och möjligheter i träningen och livet.

Fredrik Kallis

Personlig tränare i Jönköping 

Som PT vill jag hjälpa dig att skapa ett bättre och friskare liv för dig. Med en helhetssyn på kroppens rörelser ser vi till att du har en fullt fungerade kropp utefter dina individuella behov, oavsett om du aldrig har tränat eller är elitmotionär. Jag vill sprida den kunskap jag har för att du ska kunna leva ett bättre liv.

Vi vill hjälpa andra skapa levnadsglädje genom personlig utveckling inte bara genom träning utan att få personer att växa och må bra i livet. Friskis personliga tränare