Hur funkar det med PT?
Första gången du träffar din PT har ni ett samtal om dina mål med träningen, din träningsbakgrund och ditt nuläge. Du erbjuds att genomföra utvalda tester så att din PT kan lägga upp träning utifrån just dina styrkor och utvecklingsområden. Din PT behandlar alla uppgifter om dig konfidentiellt.

Vad är skillnaden mellan PT och PT Online?
Skillnaden är att du inte har några fysiska träffar med din PT utan all träning kan ske där du är och all kontakt sker via vår app Friskis Jkpg Träning Online.

Vad kan jag få hjälp med av en PT?
När du anlitar en PT får du individuellt skräddarsydd träningshjälp för en bra helhet med träningsmål, återhämtning och variation.

Kan jag dela upp betalningen av PT?
Ja du kan välja att betala din PT på delbetalning. Du väljer själv hur du vill lägga upp betalningen.

Måste jag vara medlem i F&S Jönköping för att träna med PT?
Ja och det kostar 150 kr per kalenderår.

Hur länge är mitt PT-kort giltigt?
5 klipp gäller i ett år och 10-50 klipp i två år. Om inte annat överenskommit.

Hur gör jag om jag måste avboka min PT-tid?
Avbokning ska ske senast 24 h innan aktuell tid genom att ringa eller sms:a direkt till din PT. Vid missad avbokning dras ett klipp från ditt kort.

Vad är skillnaden på PT och tränarna i gymmet?
En PT lägger upp skräddarsydd träning, utför tester, gör en plan och följer upp träningen över längre tid. De är med under dina träningspass för att peppa och utveckla din teknik– allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning. Tränarna i gymmet hjälper dig med träning här och nu och är duktiga på att instruera och guida dig på kortare sikt.