Engagera dig - Du behövs!

Din uppgift Din uppgift som ledare 

Som ledare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Du gör oftast ditt eget personliga träningspass, utifrån F&S givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen

Din uppgift som värd

Som värd är du en viktig del av den välkomnande Friskis-atmosfären på träningsstället. Du välkomnar, pratar med medlemmarna och svarar på frågor. Du ser varje medlem och funktionär och är en klippa som kan hjälpa till med det mesta.

Bli en hjälte! 

Det du behöver är ett stort intresse för Friskis&Svettis och träning, en engagerad attityd och tid för ditt uppdrag.


Ansök om att blir ledare eller värd

Vi är i stort behov av värdar, dessa rekryteras också löpande. Är du intresserad så skriver du några rader om dig själv och varför du skulle vilja bli värd i F&S Härnösand. Skicka till friskishsand@gmail.com

 

Andra typer av engagemang

Har du en idé du vill förverkliga hos Friskis? Hör av dig, vi vill alltid hitta nya spännande sätt för ideellt engagemang.

Frågor? Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar om rollen som som ledare eller värd? Ställ dina frågor till Ulrika Åkerlind på mejl  friskishsand@gmail.com. Du kan också ställa din fråga till någon ledare eller värd på något pass.

.