Julkasse

Perfekt julklapp till den som "har allt", finns på din anläggning.

Stor 349 kr
Lås, flaska, bar, prova-på-kort, svetthandduk, mössa, reflex
Mellan 325 kr
Lås, flaska, bar, prova-på kort, duschhandduk
Liten 225 kr
Lås, flaska, bar, prova-på-kort och svetthandduk

Presentkort

Ladda med valfritt belopp och ge till kompisen som alltid glömmer vattenflaska eller som alltid köper bars! Den du ger presentkortet väljer innehåll utifrån vårt utbud. Korten är giltiga i tre från inköpsdatum. Perfekt julklapp som mottagaren kan nyttja när hen är redo.
Köp presentkort i webshopen eller på någon av våra anläggningar

Årskort

För den som vill ligga på gränsen. För den som vill ta det soft. För den som vill känna glädjeruset. För den som vill landa. Ge bort ett helt år av rörelseglädje med något av våra träningskort.

Klippkort

Ett riktigt klipp för både dig och den som får klappen. Ett klippkort kan vara en inkörsport till ett nytt liv med regelbunden träning, eller en möjlighet att ta del av hela vårt träningsutbud i egen takt. Klippkortet gäller i 12 månader från köp.

Personlig träning

Hjälp att komma igång eller redo för en ny utmaning? Våra Personliga tränare möter dig där du är. Oavsett ny, van, äldre, yngre, ringrostig eller övertänd. Ge en julklapp som hjälper till att nå mål på ett effektivt och inspirerande sätt. Ta hjälp av en personlig tränare.

Enjoyguiden

Uppmuntra till fler upplevelser genom ett häfte med specialpriser på bland annat restauranger och hotell. Köp Enjoyguiden på någon av våra anläggningar