Att vara ledare

Spela video

Att vara gymtränare

Spela video

Din uppgift 

Din uppgift som tränare/ledare

Som ledare eller tränare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass eller instruera i gymmet. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Som ledare gör du oftast ditt eget personliga träningspass, utifrån Friskis givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen.

Så här går det till att bli ledare/tränare.

Din uppgift som värd

Som värd är du en viktig del av den välkomnande Friskis-atmosfären på träningsstället. Du välkomnar, pratar med medlemmarna, svarar på frågor och håller snyggt i lokalerna. Du ser varje medlem och funktionär och är en klippa som kan hjälpa till med det mesta. 

Bli en hjälte

Det du behöver är ett stort intresse för Friskis&Svettis och träning, en engagerad attityd och tid för ditt uppdrag. 

Ansök om att bli ledare eller tränare

I vanliga fall rekryterar vi ledare/tränare två gånger per år. Tyvärr gör pandemin att vi pausar uttagningar hösten 2021. Det går fint att skicka in en intresseanmälan här för framtida bruk.

Ansök om att bli värd

Vill du bli värd? Gör en intresseanmälan  så kontaktar vi dig för en intervju.

Andra typer av engagemang

Har du en idé du vill förverkliga hos Friskis? Hör av dig, vi vill alltid hitta nya spännande sätt för ideellt engagemang.

Frågor? Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar om rollen som som ledare/tränare? Ställ dina frågor till Annica Wigerstedt på annica@gbg.friskissvettis.se

Har du frågor eller funderingar om rollen som som värd? Ställ dina frågor till Lotta Jigborg på lotta@gbg.friskissvettis.se

Arbeta hos oss?

Nästan hela föreningen drivs av ideella krafter men ett gäng arbetar för föreningen. Kanske finns ditt nästa drömjobb bland Lediga tjänster just nu.

Spela video