Vi tror på dig

Är du intresserad av att bli ledare/instruktör?

Som ledare eller instruktör inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass eller instruera i gymmet. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Som ledare gör du också ditt eget träningspass utifrån Friskis givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen.
Vi betalar utbildningen och du får även ett gratis Träningskort under tiden du är aktiv som en av våra ledare.
Kontakta oss i receptionen så skickar vi dej vidare till de som ansvarar för ledarutbildningarna.

Är du intresserad av att bli receptionist eller hjälpa till att hålla våra lokaler fräscha?

Du är det första ansiktet som motionären möter - det mötet ska vara mer än vad som förväntas - det ska vara ett intryck som ramar in hela besöket hos oss som positivt.
En självklarhet är att du har ett genuint intresse för människor och förståelse för vidden av vad riktigt god service är. Du har en personlig utstrålning, positiv attityd och förmåga att ta egna initiativ.
I receptionen sköter du all försäljning av allt från träningskort till frukt. Du bokar in motionärer på pass/avbokar/checkar in mm. Hanterar medlemskap/kundkort.
Du bör ha datorvana då all försäljning och medlemshantering sker i vårt datasystem.

Som receptionist eller städfunktionär hos oss på Friskis&Svettis Falkenberg spelar du en jätteviktig roll.

Du som väljer att hjälpa till att hålla våra lokaler fräscha gör ett viktigt jobb, då nya medlemmar vill se att vi har en fin och välskött lokal. Som funktionär inom städ så hjälper du till med att hålla gym, salar, gemensamhetsutrymmen, omklädningsrum med mera rena och fräscha.

Uppdraget är ingen anställning utan ett ideellt åtagande om 3 tim/veckan alt 6 tim/varannan vecka och uppdraget sträcker sig under hela året som vi har öppet.
Förutom en go gemenskap, positiv energi och många fantastiskt glada möten så får du självklart ett Träningskort vilket innebär att du kan träna precis hur mycket du vil när du vill.

Passar det in på dig? Maila gärna och berätta lite kortfattat om dig själv och varför du vill bli receptionist eller jobba med städ.

 

Låter något av det spännande?

Kontakta oss via mejl info@friskisfalkenberg.se eller besök oss på Violinvägen 1, Falkenberg