Bli Funktionär i Falkenberg

Är du intresserad av att bli ledare/instruktör?

Som ledare eller instruktör inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass eller instruera i gymmet. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Som ledare gör du också ditt eget träningspass utifrån Friskis givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen.

Är du intresserad av att bli receptionist?

Som receptionist hos oss på Friskis&Svettis spelar du en jätteviktig roll. Du är det första ansiktet som motionären möter - det mötet ska vara mer än vad som förväntas - det ska vara ett intryck som ramar in hela besöket hos oss som positivt. En självklarhet är att du har ett genuint intresse för människor och förståelse för vidden av vad riktigt god service är. Du har en personlig utstrålning, positiv attityd och förmåga att ta egna initiativ.
I receptionen sköter du all försäljning av allt från träningskort till frukt. Du bokar in motionärer på pass/avbokar/checkar in mm. Hanterar medlemskap/kundkort. Du har datorvana då all försäljning och medlemshantering sker i vårt datasystem.
Uppdraget är ingen anställning utan ett ideellt åtagande om 2 tim/veckan alt 4 tim/varannan vecka och uppdraget sträcker sig under hela året som vi har öppet. Förutom en go gemenskap, positiv energi och många fantastiskt glada möten så får du självklart ett Allkort vilket innebär att du kan träna precis hur mycket du vill.
Passar det in på dig? Maila gärna och berätta lite kortfattat om dig själv och varför du vill bli receptionist.

Låter något av det spännande?

Kontakta oss på HÄR