”Om tre år är vi det självklara förstahandsvalet för nya och gamla medlemmar. Jag vill medverka till att vi, med en bra ekonomi, växer som förening.”

John Smedberg, styrelsen Friskis&Svettis Enköping

Vem är du som person när du inte är på Friskis&Svettis?

Jag jobbar med på en HR-avdelning över hela Sverige med utveckling av människor och verksamheter. Mina specialistområden är ledarskap, grupputveckling, kommunikation och konflikthantering.

När jag inte arbetar tycker jag om att vara ute i naturen. Musik är också viktigt för mig, däremot spelar jag inte något instrument själv. På sommarhalvåret kör jag mer än gärna mc.

Vilken är din favoritträning?

Jag tränar gärna på gymmet och gillar att ta promenader.

Vad tycker du är det bästa med Friskis&Svettis Enköping?

Människorna! Det glada bemötandet från alla som ställer upp ideellt på olika vis är väldigt fint. Lokalerna är genomtänkta och otroligt fina, tycker jag. Och det finns något för alla här!

Vilka är dina ambitioner, utmaningar och förväntningar med styrelsearbetet inom Friskis&Svettis Enköping?

Att utgå från det som är bra, men även att kunna bidra med tankar och idéer kring nya områden. Att se till att vi växer som förening, med en bra ekonomi. Att locka fler som vill vara med att till exempel leda pass, jobba i receptionen.

Friskis&Svettis Enköping om tre år – hur ser din målbild ut?

Då är vi det självklara förstahandsvalet för nya och gamla medlemmar. Vi har vuxit enligt plan och har en fortsatt bra ekonomi för att kunna satsa på nya saker. Vi är fler som vill arbeta ideellt över hela verksamheten. Vi har ökat tillgängligheten.

Om man vill träffa dig på Friskis, var hittar man dig säkrast? 

I gymmet. I framtiden kanske även på annan plats, men det får visa sig senare

 

Styrelsen

 

[Maj 2022]