Häng med på en resa med massor av träning och härliga upplevelser. Njut av den magiska stranden, upplev den härliga gemenskapen och bli inspirerad och peppad av våra kunniga ledare. Prova på något nytt eller gör det du gillar bäst, vi gör träning lustfylld för alla nivåer. Följ med på en resa som fyller dig med energi, glädje och ny kunskap.

Störst träningsutbud

Med ca 60 träningspass varje vecka kan vi stolt säga att vi har det största och mest varierade utbudet av alla träningsresor. Vi erbjuder löpning, yoga, styrke-, fys-, och rörlighetspass varje dag och på torsdagar utforskar vi det vackra bergspasset. Beroende på vecka tillkommer alltid fler pass varje dag anpassat efter veckans tema.

Förstklassig ledning

Alla pass leds av vår eminenta ledarstab som är vår största styrka. Proffsiga ledare från Friskis&Svettis håller passen tillsammans med servicepersonal, löp- och stavträning från Springtime. De får alltid högsta betyg av våra resenärer och det är vi väldigt stolta och glada över. Ta chansen att prata med ledarna och få användbara tips och råd. Vårt mål är att du kommer hem friskare, starkare och gladare!