Du får gärna fotografera/filma dig själv och din träning i våra lokaler.Däremot är det inte tillåtet att fota/filma andra medlemmar utan deras tillåtelse.

Fotoförbud

I omklädningsrum råder totalt fotoförbud.    

Undantag från fotopolicyn

Undantag från fotopolicyn gäller de som fotar/filmar på uppdrag av föreningen. Det gäller främst föreningens egen kommunikationsgrupp eller press som fått tillstånd av föreningen.
Även för dessa gäller dock regeln att alltid be de personer som är framträdande på bild/film om tillåtelse innan publicering. Miljö-gruppbilder, där enskilda personer inte syns tydligt får publiceras utan den enskildes medgivande. Detta undantag görs för att de som har till uppgift att skildra föreningens verksamhet ska kunna utföra sitt uppdrag.

I de fall kommunikationsgruppen eller press ska fota/filma på pass, informeras medlemmarna i förväg om detta. Innan passet startar framgår också vem/vilka som fotar och vad bilderna ska användas till. Här frågar fotografen om det finns motionärer som inte vill synas på bild. Som motionär i Friskis&Svettis Borlänge ska du alltid ha möjlighet att träna utan att bli filmad eller fotad.