Friskvård för företag

Ta med ditt företag till en inspirerande after work, en aktiv konferens eller kör ett morgonpass innan ni startar arbetsdagen.

Egna pass: Kör ett eller flera pass med ert personalgäng tillsammans med våra ledare eller tränare. Vi utformar pass utifrån era önskemål.

Inspirationsdag: Skräddarsy en inspirationsdag (hel- eller halvdag) för personalen. Ni kan prova olika typer av träning och ev. varva med en föreläsning. Lunch och/eller fika kan ordnas.

Aktiv konferens: Kombinera er konferens med ett träningspass eller en inspirerande föreläsning. En aktiv konferens skapar nya krafter i arbetsgruppen och öppnar för nya kreativa höjder. Kontakta oss så skräddarsyr vi er konferens utifrån era förutsättningar och önskemål.

Kontakta oss för prisuppgift - mejla maggan@borlange.friskissvettis.se

Vi hjälper er gärna att ordna ett friskvårdsupplägg som passar er, oavsett om ni vill komma till oss en gång eller ha ett samarbete under en längre tid.

Kontakta mig gärna så hittar vi en lösning som passar er.
Maggan Berglund 070-668 90 29 eller via mejl: maggan@borlange.friskissvettis.se


Fakturering

Hos oss är det enkelt att köpa kort till era anställda. Allt ni behöver göra är att fylla i ett faktureringsunderlag som ni lämnar i på vår anläggning eller mejlar till oss.

Vill du veta mer om fakturering är du välkommen att kontakta Sara på mejl:sara@borlange.friskissvettis.se