Lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. Det är Friskis&Svettis verksamhetsidé som vi ständigt arbetar efter. I oktober slår vi upp dörrarna till vår andra anläggning, i Simonsland, och kan därmed erbjuda högkvalitativ träning till ännu fler!

Anläggningen kommer att ligga i fantastisk industrimiljö i Borås mest spännande stadsdel, Simonsland. Här har en gång textilindustrin byggt vår fina stad och vi är väldigt stolta över att få inhysa dessa lokaler och skapa en ny och levande mötesplats. Lokalen kommer att vara 1.200 kvm stor och inrymma två våningsplan.

Här kan du träna

  • Gym
  • Spinning
  • Indoor walking
  • Yoga
  • Gruppträning

Plan 1. Multihall och gym

På plan 1 hittar du gym och en multihall för all tänkbar styrketräning, en härlig och öppen mötesplats. I multihallen finns det även yta för att köra mindre gruppträningspass.

Plan 2. Konditions- och gruppträning

På plan 2 hittar du en kombinerad Spin/IW-sal och en mindre gruppträningssal med plats för t.ex. Yoga, Core och Flex. På detta våningsplan hittar du även omklädningsrum för dam och herr, båda utrustade med bastu.

Erbjudande

Under september - oktober har vi ett erbjudande där du får två extra månader vid köp av årskort. Erbjudandet gäller t.o.m 31/10 och går ej att kombinera med andra rabatter.

Öppettider

Från den 20/10 och en period framåt kommer vi att ha öppettider enligt nedan. Därefter kommer vi att utöka öppettiderna med delvis obemannade tider.

Måndag - torsdag
07.00 - 21.00
Fredag 07.00 - 19.00
Lördag 09.00 - 16.00
Söndag 09.00 - 20.00
Gymmet Simonsland