Det här är Multifys och Multifys soft

Med passen Multifys och Multifys soft samlar vi ihop det bästa från fysträningen, skruvar lite och lägger på ännu mer dynamik och variation i passen. 
– Ibland behöver det inte vara krångligare än så. Att träna varierat är också en av de viktigaste nycklarna för bygga upp kroppen på ett allsidigt sätt. Det ger hållbarhet över tid, säger Tina Uppfeldt, träningsutvecklingschef på Friskis&Svettis.

Allroundträning med mycket energi

Multifys och Multifys soft bjuder på en energifylld mix av styrka, kondition och rörlighet.
– Det är lite som det stora programmet på biltvätten, allt du behöver. Du får igång cirkulationen i både kroppen och knoppen, en direkt belöning i en ofta stressig vardag, säger Tina Uppfeldt. 

Pass i gymmet - träning med nyhetsfeeling

Vi ser också att gymträningen fortsätter att växa i popularitet. Nu vill vi göra det lättare att komma igång i gymmet och att hitta ny inspiration.
Därför fortsätter Friskis att bredda utbudet. Liknande upplägg har funnits på olika håll tidigare men nu tar vi ett nytt grepp. 
– På Pass i gymmet får du träna i mindre grupp tillsammans med en av våra grymma tränare. Passen har olika inriktning utifrån till exempel intensitet, olika redskap, specifika styrkeövningar eller målgrupp, säger Tina Uppfeldt.

Mer på gång inom träningen

Det händer också spännande grejer inom Jympan, Friskis första och största träningsform som fortsatt att växa och utvecklas i takt med tiden. 
– Har du inte testat så tycker jag verkligen att du ska göra det. Det finns en anledning till att Friskis Jympa står stadigt när andra träningstrender blåser förbi, säger Tina Uppfeldt.
 

Läs mer om träningsnyheterna