Träning i mindre grupp 

På pass i gymmet får du träna i mindre grupp tillsammans med Friskis grymma tränare. Passen har olika inriktning utifrån till exempel intensitet, olika redskap, specifika styrkeövningar eller målgrupp.

– Liknande upplägg har funnits på olika håll tidigare men nu tar vi ett nytt grepp, säger Helen Eriksson, träningsutvecklare på Friskis&Svettis.

Pepp och motivation från gruppen

Gruppträning i gymmet har så många fördelar, du får extra pepp och motivation av gruppens energi.
– Dessutom blir det enklare att variera träningen istället för att köra på i samma gamla hjulspår, säger Helen Eriksson.

Hitta din träning

Kanske är du ny i gymmet och vill komma igång eller så har du tränat ett tag och är sugen på ny inspiration eller en rejäl genomkörare. Du utgår självklart från din nivå och känsla för dagen och får möjlighet att anpassa träningen utifrån den.
– Allt du behöver göra är att boka och dyka upp på passet, sedan tar tränaren över och bidrar till nya inspiration med sin expertis. En välkommen boost för många, säger Helen Eriksson. 


Träningsutbudet i Friskis&Svettis föreningar ser olika ut, spana därför in vad som är på gång där du bor. Du hittar alla föreningar här.

 

Mer om Friskis träningsnyheter