Din uppgift 

Din uppgift som tränare/ledare

Som ledare eller tränare inspirerar du medlemmarna till lustfylld träning genom att leda pass eller instruera i gymmet. Det viktigaste är att du brinner för att få människor i rörelse. Resten tittar vi på under uttagningarna. Som ledare gör du oftast ditt eget personliga träningspass, utifrån F&S givna ramar. Detta får du förstås lära dig under utbildningen.

Din uppgift som gymvärd

Som gymvärd är du en viktig del av den välkomnande Friskis-atmosfären på träningsstället. Du välkomnar, pratar med medlemmarna, svarar på frågor och håller snyggt i lokalerna. Du ser varje medlem och funktionär och är en klippa som kan hjälpa till med det mesta.

Din uppgift som receptionist

Som receptionist är du en viktig del av den välkomnande Friskis-atmosfären på träningsstället. Du är oftast första mötet i anläggningen, till dig kommer man med frågor som berör medlemsskapet och allt som pågår i anläggningen. Du är grym på att hålla många bollar i luften och gillar när det händer saker. Du ser varje medlem och funktionär och är en klippa som kan hjälpa till med det mesta.

Bli en hjälte

Det du behöver är ett stort intresse för Friskis&Svettis och träning, en engagerad attityd och tid för ditt uppdrag.

Ansök om att bli ledare eller tränare

F&S Ängelholm rekryterar nya ledare två - tre gånger per år. Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig för en intervju.

Ansök om att bli gymvärd eller receptionist

Vill du bli gymvärd eller receptionist? Gör en intresseanmälan. så kontaktar vi dig för en intervju.

Andra typer av engagemang

Har du en idé du vill förverkliga hos Friskis? Hör av dig, vi vill alltid hitta nya spännande sätt för ideellt engagemang.

Frågor? Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar om rollen som som ledare/tränare eller värd? Ställ dina frågor till Rebecka Bernström på rebecka@agh.friskissvettis.se