Utbudet utökas

Friskis play finns pass som du kan köra när som helst det passar dig. Där hittar du nu inte bara nytt inom Yoga och Jympa utan dessutom Spin distans i två varianter, ett längre och ett kortare pass.

– Vi jobbar hela tiden för att förbättra och utveckla onlineträningen och är väldigt tacksamma för all den fina respons vi har fått. Det känns jättekul att kunna erbjuda ännu mer träning, säger Magnus Strömberg, träningsutvecklare på Friskis&Svettis.
Nu hittar du också de populära passen Miniband och Familjejympa på Friskis play.

Indoor walking på Friskis play

Helt nytt i onlineträningen är också Indoor walking distans och Indoor walking spurt.
– Indoor walking är konditionsträning på crosstrainer. Ledaren guidar och peppar dig igenom passet som styrs av musikens karaktär och känsla. Ett väldigt uppskattat pass i många föreningar som också funkar väldigt bra digitalt, säger Magnus Strömberg.

Friskis Ängelholm hör till de föreningar som även lägger in Spin-passen och Indoor walking i schemat och kör dem på storbild i lokalerna. Spana gärna in schemat för att se vilka Playpass som är på gång.

Svårt att få till hemmaträningen? Ett smart tips kan vara att testa Online på schemat där passen bara finns tillgängliga under vissa tider på dagen. En pepp för att träningen verkligen ska bli av.