Gruppträning

Vi kan skräddarsy gruppträning anpassad efter just era önskemål, tid och behov. Med företagsklippkort får era medarbetare också tillgång till Friskis ordinarie gruppträning med mängder av pass att välja på.

Personlig träning
För alla som vill något med sin träning! Vill du bli bli rörligare, starkare, komma tillbaka efter rehabilitering, stressa av eller nå ett träningsmål? Friskis PT hjälper dig/er att nå målen på ett effektivt och inspirerande sätt. Har du inga särskilda mål hittar vi ett tillsammans. Vad du än vill med din träning, så får du ett upplägg som passar för just dig!

Låt träning bli en del av vardagen

Vill ditt företag vara med och bryta stillasittandet och låta träningen bli en naturlig del av vardagen? 

Flera studier, däribland Friskisindex visar att en stor del av befolkningen rör på sig för lite. 

Hos Friskis Ängelholm kan ditt företag välja mellan många av olika träningsmöjligheter; från gemensam träning till enskild - från specialanpassade upplägg till vårt stora ordinarie utbud på schemat, från gymträning och gruppträning till Personlig träning.

Träning ska få dig att växa som människa och vara en upplevelse som du längtat efter. Det hjälper vi gärna till med!

Kontakt Företag

Ellinor och John är båda erfarna PT och instruktörer. De hjälper er att hitta upplägg som passar er verksamhet. 

Kontakta Ellinor för att få veta mera:  ellinor@agh.friskissvettis.se 0761 - 04 00 04

Friskis träning

Friskis&Svettis skapar träning som berör och ser till hela människan. Det finns lika många sätt att träna på som det finns människor. Alla har olika drivkraft och olika behov.

Friskis&Svettis bidrag är träning som känns. Vi ser träning som en upplevelse för dina sinnen. Med rörelse som gemensam nämnare och med inskten att träningen ger förutsättningar för det liv du vill leva. Vi utgår från att människan är byggd för rörelse och att vi mår bra utav att att röra på oss. Vi skapar träning som ser till hela dig oavsett om du är ny, nygammal eller rutinerad i din träning.