Gruppträning
Här har ni både möjligheten att boka er på Friskis ordinarie träningsschema där det finns mängder av olika pass att välja emellan. Men självklart kan vi också lägga upp gruppträning efter era önskemål, tid och behov.
Personlig träning
För alla som vill något med sin träning! Vill du bli bli rörligare, starkare, komma tillbaka efter rehabilitering, stressa av eller nå ett träningsmål? Friskis PT hjälper dig/er att nå målen på ett effektivt och inspirerande sätt. Har du inga särskilda mål hittar vi ett tillsammans. Vad du än vill med din träning, så får du ett upplägg som passar för just dig!
Föreläsning: Hälsa och välmående
För att uppnå resultat, inom företag såväl som privat, så handlar det om medvetenhet och balans. Vi erbjuder er och era medarbetare en inspirerande föreläsning som hjälper till att balansera upp sättet att tänka kring hälsa, kost och träning.

Friskis&Svettis skapar träning som berör och ser till hela människan. Det finns lika många sätt att träna på som det finns människor. Alla har olika drivkraft och olika behov.

Friskis&Svettis bidrag är träning som känns. Vi ser träning som en upplevelse för dina sinnen. Med rörelse som gemensam nämnare och med inskten att träningen ger förutsättningar för det liv du vill leva. Vi utgår från att människan är byggd för rörelse och att vi mår bra utav att att röra på oss. Vi skapar träning som ser till hela dig oavsett om du är ny, nygammal eller rutinerad i din träning.