Terrassträning och traillöpning

Vår nya resa Camp Teneriffa – träna soft med Friskis är en resa i ett mindre format. Du kommer att ha ett 30-tal pass, workshops och föreläsningar att välja på. Det kommer att vara ett 50-tal deltagare och 5 ledare. Ledarna bjuder på en mängd olika Friskispass och utöver det så njuter vi av naturen och de fina möjligheterna till vandring och jogging.

 

Vi fyller dagarna med lustfylld Friskisträning. Börja dagen med skön morgonjogg, Yoga eller Flex soft innan det är dags för härlig hotellfrukost. Sen är du redo för den uppdukade träningsbuffen: Dans, Jympa, Cirkelfys, Yoga, Core, Power hour, Flex och Modus. Varva med styrka i gymmet. På eftermiddagarna har vi ledarledda pass med gång och löpning på de vackra stigarna i omgivningarna. Det finns ett brett utbud av träningen, men också gott om tid till avkoppling, sol och bad.

Tid för olika aktiviteter

På Camp Teneriffa – träna med Friskis får du fina möjligheter att träna och lära dig mer om kroppen och träning och umgås. Du får också mer tid för återhämtning och andra aktiviteter. En heldagsvandring i de vackra bergen blir en extra krydda.

Gänget

I vår sköna smältdegel av friskisar hittar du garanterat likasinnade att dela upplevelser med.

Friskisledare står i grupp på stranden

F&S ledarteam

Ett helt gäng erfarna Friskisledare är med på resan. Passa på att ställa frågor och få inspiration och kunskap även mellan passen.

Om hotellet

Vi bor mellan de underbara bergen och det kristallklara havet på Hotel Grand Muthu som erbjuder mycket bra rum, god mat, fina pooler och terrasser.  

Teneriffa i siffror

Resenärer vandrar i bergen

30 

Under veckan kommer du att ha över 30 olika Friskispass att välja på. Förutom det gedigna träningsprogrammet ingår bergspasset som är en utflykt med härlig vandring eller löpning i bergen.

300

Antal soldagar om året på Teneriffa. Inte konstigt att det är ett av Europas mest populära resmål.

Palmer på stranden
Två kvinnor som vandrar

1800-talet

Vulkanön Teneriffa har lockat turister sen 1800-talet. Här finns Spaniens högsta topp Pica di Teide 3718 meter över havet

< 1 000 000

Teneriffa är den största av alla Kanarieöarna och har knappa miljonen invånare.

Man och kvinna som tittar på solnedgången över havet

Resinfo: Camp Teneriffa – träna soft med Friskis

Datum

1-8 februari 2020

Pris

Från 14 450 kr, beroende på rumstyp.

I priset ingår del i dubbelrum, flyg & transfer till och från hotellet och halvpension. Dessutom all F&S-träning (över 30 pass!), en dagsutflykter, föreläsning, träningsworkshopar och kvällsaktiviteter.

250 kronor i Friskisrabatt. Uppge kod FRISKIS.

Avresa

1 februari 2020. Från Arlanda eller Kastrup.

Ingår ej

Avbeställningsskydd, enkelrumstillägg.

Arrangör

Reseklubben/F&S Stockholm och Springtime Travel

Frågor om träningen

Tina Reuterswärd, Reseklubben
072- 072 02 23
tina@friskispressen.se

Frågor om boende, transport, betalning

SpringtimeTravel
08-545 535 40
info@springtime.se