Terrassträning och traillöpning

Vår nya resa Camp Teneriffa – träna soft med Friskis är en resa i ett mindre format. Du kommer att ha ett 30-tal pass, workshops och föreläsningar att välja på. Det kommer att vara ett 50-tal deltagare och 5 ledare. Ledarna bjuder på en mängd olika Friskispass och utöver det så njuter vi av naturen och de fina möjligheterna till vandring och jogging.

Tid för olika aktiviteter

På Camp Teneriffa – träna med Friskis får du fina möjligheter att träna och lära dig mer om kroppen och träning och umgås. Du får också mer tid för återhämtning och andra aktiviteter. En heldagsvandring i de vackra bergen blir en extra krydda.

Friskisledare står i grupp på stranden

F&S ledarteam

Ett helt gäng erfarna Friskisledare är med på resan. Passa på att ställa frågor och få inspiration och kunskap även mellan passen.

Resinfo: Camp Teneriffa – träna soft med Friskis

Datum

1-8 februari 2020

Pris

Från 14 450 kr, beroende på rumstyp.

I priset ingår del i dubbelrum, flyg & transfer till och från hotellet och halvpension. Dessutom all F&S-träning (över 30 pass!), en dagsutflykter, föreläsning, träningsworkshopar och kvällsaktiviteter.

250 kronor i Friskisrabatt. Uppge kod FRISKIS.

Avresa

1 februari 2020. Från Arlanda eller Kastrup.

Ingår ej

Avbeställningsskydd, enkelrumstillägg.

Arrangör

Reseklubben/F&S Stockholm och Springtime Travel

Frågor om träningen

Undrar du något om resornas träning, upplägg eller ledare? Kontakta Tina Reuterswärd på 0720-72 02 23 eller tina.reutersward@sthlm.friskissvettis.se

Frågor om boende, transport, betalning

SpringtimeTravel
08-545 535 40
info@springtime.se