Svett, skärgård och stjärnhimmel

Välkommen ombord på en 21-timmars träningssemester, fylld av träning och avkoppling. Strax efter att båten lämnat hamnen kickstartar vi med ett medryckande Dans soft på Birkas inglasade terrass. Sen väntar en god trerättersmiddag.

Spendera kvällen som du vill, Birkas utbud av upplevelser, spa och shopping väntar på att bli upptäckta. När klockan börjar dra mot midnatt avlutar vi dagen med godnattyoga på Terassen i sommarvarm miljö. Perfekt för den som vill försäkra sig om en skön nattsömn.

"Missa inte Birka-cross soft på löparbanan på övre däck."

 

Vi börjar nästa dag tidigt och väcker kropp och sinne med lite mjukare träning. Efter det smakar frukosten extra gott. Sedan väntar ett fullmatat schema på Birkas olika träningsytor. Bland annat trotsar vi Östersjövindarna och tränar i havsluften på däck. Se till att ta med varma, vindtäta kläder så du kan vara med om den upplevelsen! Vi hinner också med Dans soft, Flex soft och även en inspirerande workshop. Naturligtvis med paus för en god lunch.

När du åter kliver i land i Stockholm, gör du det med ny energi och – inte osannolikt – nya bekantskaper.

En fullmatad minisemester

Två löpare uppe på däck

Massa softpass

Yoga, Cross, Flex och Dans – alla som softpass! Perfekt för dig som vill träna uppbyggande, träna i ostressat tempo och bli extra guidad i träningen.

Två glada resenärer i solen på däck

Föreläsning

En inspirerande föreläsning/workshop ingår i kryssningen.

Fören på båten

Hela Birkas utbud

Du har tillgång till hela Birkas program med upplevelser, shopping och umgängesytor.

Maträtt från båten

Trerättersmiddag

Middagen på restaurang Companiet ingår i priset.

Om M/S Birka

 

Birka Cruises fartyg M/S Birka är ett renodlat kryssningsfartyg, byggt enbart för passagerare och inte för bilar och last. Därför har fartyget varken bildäck eller bogport. Samtliga hytter på fartyget är placerade ovanför vattenlinjen.

M/S Birka kryssar alla dagar i veckan genom Stockholms skärgård via Mariehamn. Kajplatsen ligger på Stadsgårdsterminalen vid Slussen, mitt i Stockholm.

På fartyget finns shopping, flera restauranger, barer, aktiviteter och spa-avdelning med möjlighet att boka behandlingar.

Hytterna

  • I priset ingår del i tvåbäddshytt Cabin Standard.
  • Badrum med dusch och WC. TV, garderob, sminkbord, hårtork och telefon.
  • Hytterna är 8,4 m² och insides belägna på däck 4, 7, 8 och 9. I tvåbäddshytterna finns en säng och en bäddsoffa.

Resinfo: Friskiskryssning SOFT

Datum

13-14 september 2020

Pris

495 kr

I priset ingår del i tvåbäddshytt Cabin Standard, smoothie och energibar, trerättersmiddag (exklusive dryck), all träning och en workshop.

Avresa

Båten avgår söndag kl 17.00 med Birka Cruises från Stadsgårdskajen. Incheckning och ombordstigning kl 16.00. Välkomstmöte kl 17.00 och träningsstart kl 17.15. Vi är tillbaka i Stockholm kl 14.00 på måndagen. 

Arrangör

Kryssningen är ett samarbete mellan Reseklubben/Friskis&Svettis Stockholm och Birka Cruises. Tips! Som F&S-medlem får du också rabatt på andra kryssningar med Birka Cruises.

Frågor om träningen

Tina Reuterswärd, Reseklubben
tina.reutersward@sthlm.friskissvettis.se
072-0720 02 23

Frågor om hytt, mat, transferbuss

Ring Birka på 08-702 72 00 eller maila info@birka.se.

Bokning

Du bokar Friskiskryssningen genom att ringa till Birka på telefonnummer 08-702 72 00.
Ange kod EVFRISKIS och få medlemspriset.