Spela video

Från Yoga till Familjefys

Parkträningen är gratis för alla! 

Vi erbjuder Jympa medel, Cirkelfys och Löpning cross till Dans, Yoga, Familjefys och Coreflex. Alla pass är barntillåtna utom Löpning cross som är från 13 år. 
Om du är känslig för gräsfläckar kan du ta med en handduk till styrkeövningar eller stretch på marken.

Schema för parkträningen

Dagar och tider

Passen syns i schemat två veckor i förväg. Du behöver inte boka plats, det är bara att dyka upp! Antalet deltagare är begränsat till 45 personer på grund av coronasituationen. 

Parkträningen pågår till den 16 augusti. Vi kör pass måndag, tisdag, onsdag och söndag. Ordinarie tid är kl 18.00. 
Vid ihållande regn kan passen komma att ställas in.

Schema för parkträningen

Hitta hit 

Vi håller till vid Rålambshovsparken på en stor gräsyta mellan Västerbron och Gjörwellsgatan. Det är en kort promenad från Thorildsplans t-bana alternativt Fridhemsplan. Även Löpning cross utgår härifrån.

För medlemmar finns möjlighet att duscha och byta om på F&S Kungsholmen. Vi har ingen möjlighet att förvara värdesaker på plats.

Träna ute - eller inne med mer plats

Just nu anpassar vi all vår träning för att vi ska kunna fortsätta träna tillsammans, men lite mer isär. På gruppträningspassen finns färre platser och vi anpassar vissa passupplägg. Antalet deltagare på parkträningen är begränsat till 45 personer. Dessutom har vi redan flyttat många pass utomhus. På anläggningarna städar vi oftare och ser till att vi kan hålla avstånd i gymmet.