Upptäck våra dansnyheter

Dans crescendo

Det här är lite som en danskurs, koreografin byggs upp från grunden och detaljerna kommer till under passets gång. Det blommar ut för fullt i passets crescendo – finallåten – då allt sätts ihop och alla detaljer sitter. För att ge en ständig utveckling tillkommer olika detaljer och moment under säsongens gång. Du kan hoppa in när som helst under säsongen.

Mer om Dans crescendo

Dans flow

Det här är ett danspass som mer fokuserar inåt än på exakta koreografiska detaljer. Känslan varierar, men du rör dig i flöden och du får möjlighet att gå in i dig själv. Salen är nedsläckt för att förstärka den fria känslan. Testa att dansa barfota och att ibland bara blunda och gå in i musiken, flödet och dig själv. Ledaren guidar under hela passet.

Mer om Dans flow

Step explode

Ett kraftfullt danspass med stepbrädan i centrum. Det är högt tempo, explosiva övningar med snabba steg, på, över och runt brädan. Det är energiskt och glädjefyllt med tuff kondition och mycket power. Rakt och enkelt koreografiskt, den som vill kan verkligen hårdköra. Det finns även styrkemoment i passet.

Mer om Step explode

Mer inspiration för dig som är nyfiken på dans