Hitta din träningslust hos oss

F&S Gärdet är en härlig träningsanläggning med familjär atmosfär. I vårt fullutrustade gym finns maskiner, fria vikter, lyftarpodier och cardiohörna. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.

I vår stora gruppträningshall finns plats för många härliga träningsupplevelser. Spana in all träning i schemat! När det inte pågår pass i hallen och den inte är uthyrd får du gärna använda den för din egen träning. Kontakta receptionen för lediga tider. Här finns också omklädningsrum med dusch och fin bastu. Varmt välkommen! 

Schema för F&S Gärdet

 

Våra tillgängliga tränare

Behöver du hjälp eller inspiration i gymmet? Hugg tag i en tillgänglig tränare! Tider för när våra tillgängliga tränare finns i gymmet hittar du i schemat. Drop in gäller, så du behöver inte boka.

Tränare på plats i veckan

Träna med barn

Vi erbjuder dig som nybliven förälder att ta med ditt barn in i gymmet på vissa dagar och tider. Vi har även barntillåtna pass.

Ta med ungarna

På gång på F&S Gärdet

Tysta timmar i gymmet

Vi kommer börja ha tyst i gymmet på tisdagar kl 13.00-15.00 och på torsdagar kl 09.00-11.00. Välkommen att gymma i stillhet.

Öppen hall - familj

På lördagar kl 14.00-15.00 och söndagar kl 10.00-11.00 är du som är medlem* välkommen in i hallen att leka med dina barn utan ledare. Säg till så sätter vi gärna på en Mini-Röris-skiva!

*om du inte har träningskort kan du lösa engångsbiljett.

F&S Gärdet kvar på samma adress

Vi vill förtydliga att huset som F&S Gärdet ligger i kommer att finnas kvar. Vi har i dagsläget kontrakt till december 2019 på Tegeluddsvägen 31. Capman Real Estate som är nya ägare av huset är positiva till att ha Friskis i huset.

Aktuellt

Enskild omklädning

Det finns möjlighet att byta om enskilt.

Tillgänglighet

Anläggning på ett plan. Rullstolsanpassad toalett med dusch. 

Egen träning i hallarna

När inget pass pågår är du välkommen att använda hallarna för egen träning.

Hyr hallarna

Du kan hyra en träningshall för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Läs mer här.

Kontantfri anläggning

Alla våra anläggningar är kontantfria.

Jobbar du i närheten?

Vi kan erbjuda provträning för företag. Kontakta oss så berättar vi mer!

Anläggningschef

Maria Olsson

Här finns vi

Här finns vi