Träna med oss utomhus

Med anledning av Covid -19 trappade vi upp mängden utepass för att fortsatt kunna erbjuda en massa lustfylld träning för så många som möjligt. Utöver våra löppass som pågår året runt så har en del av de pass vi normalt sett kör inomhus flyttat ut. Dessutom har det tillkommit ett par nya koncept att njuta av. Det sätt vi bedrivit träning på under våren fortsätter vi med hela sommaren. 

Alla våra utepass går att boka via webbokningen eller appen och du kan sedan prickas av av ledaren på plats utan att behöva gå in på anläggningen. 

Parkträning i Folkparken

Speciella omständigheter kräver nya lösningar.

Att ha gratis uteträning i Folkparken är en kär och populär tradition som vi tycker mycket om. I år är förutsättningarna lite annorlunda vilket gör att vi inte kan erbjuda vår parkträning i Norrköping eftersom man inte får samla så många på samma plats. 

Denna sommar kommer vi såklart fortsätta erbjuda massor med uteträning men på andra platser än vanligt. Liksom vi har gjort hela våren tuffar vi på med utomhuspass i anslutning till våra anläggningar för dig som är medlem.

Parkträning i Arkösund

I år bjussar vi på träning i Arkösund. Vi håller till på fotbollsplanen där och passet är gratis för medlemmar och bokas som vanligt via webbokningen eller appen. 

För dig som inte är medlem går det bra att kontakta Anna som håller i passet för att se om det finns plats, 0709-410200. Du kan sedan betala med swisch på plats. 

Passet är Utefys 10:an.

När

Passet körs kl. 08.00 den 9, 16, 23 & 30 juli. 

Parkträning i Söderköping

I Söderköping kan du träna med oss gratis i Brunnsparken eller vid Djupdalen. Det krävs ingen förbokning. 

Föregående somrar har inte dessa pass haft fler än 50 besökare men skulle det hända vidtar vi åtgärder på plats & då gäller först till kvarn. 

När?

Djupdalen: Måndagar kl. 18.30
Brunnsparken: Onsdagar kl. 18.30

Sommarträningen i Söderköping pågår v. 26-33

Parkträning i Skärblacka

I Skärblacka kan du träna med oss gratis vid Parkskolan. Det krävs ingen förbokning. 

Föregående somrar har inte dessa pass haft fler än 50 besökare men skulle det hända vidtar vi åtgärder på plats & då gäller först till kvarn.

När?

Måndagar kl. 18.30 i juni och augusti. 

 

Öppettider

Vi har generösa öppettider hela sommaren. Vrinnevi & Ingelsta har alltid öppet 04-23 för dig som är medlem. 

V. 29-30 håller City stängt. I övrigt har vi öppet och bemannat enligt de tillfälliga öppettider vi haft sedan april med anledning av Covid -19.

Alla öppettider finner du här>>

Flexibelt gym 

Vrinnevi och Ingelsta har öppet 04.00-23.00 alla dagar året runt för dig som är medlem. 

Sommar och ledighet ger kanske utrymme för att träna på tider du inte annars gör. Ska du träna på våra obemannade tider är det viktigt att du har koll på vilka regler och rutiner som gäller. Skaffa dig koll på läget här>>