Inte snacka utan göra

Röris har tagits fram för att hjälpa vuxna att få in rörelse som en naturlig och lättillgänglig del av barns vardag. Röris funkar lika bra i skolan, ute eller varför inte hemma i vardagsrummet. Att få barn att upptäcka sin rörelseglädje i tidig ålder är en investering livet ut.
– Här måste vi vuxna vara förebilder. Inte snacka utan göra, säger Nina Forsberg, träningsutvecklare på Friskis&Svettis.

Röris 8 är nytt för hösten 2020

Röris 8 består av ett gäng härliga låtar, både med och utan instruktioner. Totalt är rörelseprogrammet cirka 20 minuter långt och består av flera delar som också kan köras var för sig. Röris 8 ger ny energi och pulshöjning men minst lika viktiga är de lugnare inslagen med fokus, balans och nedvarvning.
– Barn behöver sänka tempot ibland också och hitta fokus. Vi försöker att få till en helhet, säger Nina Forsberg.

Två bonusdelar

Förutom grundpasset innehåller programmet två bonusdelar: ”Hör & Gör” ett kul och överraskande sätt att koppla ihop ljud med rörelser och ”Gör & Kör” där du är med och skapar nya egna rörelser till musiken.

Rörisutbildning

Under hösten kommer vi att erbjuda ett gäng utbildningar i nya Röris 8 för dig som jobbar inom skola, f-3. Kursen är på 2,5 h och vänder sig till både dig som är ny på Röris och till dig som tidigare använt verktyget. För att vi ska kunna genomföra kursen på ett bra sätt och hålla avstånd finns det 20 platser/tillfälle. 

NÄR

Inspirationsdagen Röris 8 Live erbjuds vid tre tillfällen i oktober. Kursen hålls kl. 13.30-16.00. 

  • Torsdagen den 8/10 Ingelsta
  • Torsdagen den 15/10 City
  • Tisdagen den 20/10 Ingelsta

INNEHÅLL

  • Genomgång av Röris 8
  • Rörelsens betydelse för inlärning
  • Rörismaterial
  • Kaffe & frukt

PRIS

Inspirationsdagen ink. material kostar 425:-/person. 

ANMÄLAN

Här anmäler du dig.

ÖVRIGT

Träningskläder på, duschmöjligheter finns i lokalen. Vid frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta Anna Östh på 011-130051 eller anna@nrk.friskissvettis.se