LÖPNING KVALITET

Ett pass utomhus där vi primärt tränar kondition men också styrka och skapar förutsättningar för effektiv, utvecklande och rolig löpning.
Passet kan innehålla allt från löpteknik och löpstyrka till varierad löpning och olika varianter av intervaller - allt under pedagogisk ledning.

MODUSRUN

Ett pass där vi varvar lättare jogg med effektiv styrke- och intervallträning i form av moduler från Modus.

Vi joggar i ett tempo som passar alla och i Modusmodulerna finns såklart möjlighet att anpassa till din intensitet.

CROSS

Ett pass med fokus på funktionell styrketräning där vi förflyttar oss med hjälp av lätt löpning mellan styrkestationer med kroppsövningar. 

Du har ledaren och gruppen som driver på under passet för att du ska få ut mesta möjliga av din träning! Ledaren ser till att alla hänger med och att du som vill får utmana dig.

 

STAVGÅNG/PROMENAD

Stavgång är vår kanske trevligaste träningsform, en skön tur med utrymme för samtal och konditionsträning. 
Det är enkelt, skonsamt och mer varierat än du kanske tror.

Du tränar kondition och uthållighet, sätter fart på kroppens förbränning och får frisk luft och naturupplevelser för dina sinnen. Att gå aktivt tränar också muskulaturen, inte minst hållningsmusklerna.

INTERVALLFYS

Ett pass med inspiration från Modus och IntervallFlex och som passar dig som är van att träna. Passet består av 6 intervallblock med lätt förflyttning mellan blocken. Övningarna går att anpassa efter egen förmåga.