Anläggningen ett litet och modernt gym till cityanläggningen på Borgmästaregatan.

Vi tror på att finnas nära våra medlemmar. Vi tror också på att möjliggöra för att allt fler vara i rörelse. Anläggningen i Snurrom blir ett kvartersgym för individuell träning, där möjligheten ska finnas att slinka in och träna när livspusslet tillåter det. Det blir lustfyllt och tillgängligt, precis som all annan träning hos Friskis. 

Anläggningen finns på botten i Snurroms högsta landmärken, det röda 15-våningshuset. Möjligheten till gymträning på alla nivåer, för alla människor. Gymmet innehåller ytor för träning med fria vikter och funktionell träning tillsammans med klassisk styrketräning i maskiner. Här kommer också att finnas en cardiodel värdig triathlonstaden Kalmar med bland annat wattbikes och premiumlöpband, som erbjuder löpbandsträning med oslagbar känsla av löpning utomhus.

Friskis i Snurrom kommer ha bemannade öppettider på specifika tider under hela veckan. När inte bemanning finns på plats kommer gymmet att fungera som ett obemannat nyckelgym mellan 6-22 alla dagar. Anläggningen är tillgänglig för alla våra medlemmar som i och med detta har tillgång till både Cityanläggningen och Snurromanläggningen.

Vad kommer man kunna träna i Snurrom?

På våra 220m2 skapar vi ett kvartersgym för individuell träning. Även något/några av våra utepass kommer utgå från Snurromlokalen. Kolla vilka här.

 

nner du någon som du tror skulle vilja engagera sig som funkis på Snurrom?
Prata med Caroline Gustafsson för gymtränare och Linda Kling Larsson för värdtips.

Här finns vi

Här finns vi