Fredrik Kallis

Personlig tränare

Som PT vill jag hjälpa dig att skapa ett bättre och friskare liv för dig. Med en helhetssyn på kroppens rörelser ser vi till att du har en fullt fungerade kropp utefter dina individuella behov, oavsett om du aldrig har tränat eller är elitmotionär. Jag vill sprida den kunskap jag har för att du ska kunna leva ett bättre liv.

Johan Ingerman

Personlig Tränare

Som PT vill jag hjälpa dig att hitta den träning som får dig att utvecklas. Tillsammans sätter vi upp realistiska träningsmål och anpassar träningen efter var du står idag. Jag är engagerad i din träning och brinner för att se dig nå dina mål vare sig det gäller bättre hälsa, ökad livskvalitet eller idrottsprestation.

Emelie Andersen

Personlig Tränare

Att träna med PT kan handla om att få hjälp att komma igång, finslipa träningen och/eller att komma in i nya rutiner och vanor. Jag tänker kvalitet framför kvantitet där jag ser till dina behov, oavsett målsättning och ambitionsnivå. För mig handlar det om att optimera varje träningstillfälle, du ska känna dig stolt och nöjd när vi skiljs åt och se fram emot nästa tillfälle.

PT Emelie

Magnus Johansson

Personlig tränare

Med över 4000 timmars erfarenhet med kunder, under mina snart nio år som PT har jag samlat på mig oerhört mycket kunskap och fått äran att hjälpa hundratals klienter att uppnå sina mål. Jag arbetar mycket professionellt med mina klienter och ser alltid till helheten mellan kropp och själ. Jag är väldigt bra på att motivera och hjälpa mina klienter att nå sina mål. Det kommer ibland att vara tufft på vägen dit, men tillsammans når vi målen du är ute efter.

Isabell Arpzell

Personlig tränare

Jag brinner för att se dig lyckas oavsett om det är ett litet eller stort mål som vi jobbar tillsammans mot. För mig handlar träningen om ett samspel mellan kropp och hjärna, där kvalitativ och rolig träning är i fokus. I min roll som PT kommer jag inspirera och utmana dig i din träning.

Isabell
PT Daniel

Daniel Arbfors

Personlig tränare

Som personlig tränare brinner jag för att uppnå dina mål, oavsett om du behöver hjälp med att hitta glädjen i träningen, bli av med smärta, öka prestationen i din idrott eller må bättre. Hoppas att vi ses på Friskis. 

Clara Söderberg

Personlig tränare

Ofta tränar man utan ett direkt mål och kan då lätt  förlora driv och motivation. Jag som PT hjälper dig att sätta upp ett tydligare mål, stort som litet, och ökar därmed förhoppningsvis motivation och prestation. Jag träffar gärna dig som är nybörjare och behöver hjälp att komma igång, men även mer erfarna motionärer med specifika mål och dig med ett problemområde du vill bli kvitt.

Clara i gymmet