Hitta din träningslust hos oss!

Som medlem i Friskis&Svettis Järfälla har du tillgång till båda våra fina träningsanläggningar. Samtliga erbjuder stor variation med både gym- och gruppträning. Oavsett vad du vill träna så hoppas vi att du ska trivas hos oss.

Friskiskällan är vår äldsta anläggning och finns i närheten av Jakobsbergs centrum och buss- och pendeltågsstation. En anläggning som vi har både hunnit växa i, växa ur och bygga om flera gånger för att möta dagens träning. 
Under sommaren 2018 bygger vi ut ytterligare 660 kvm, får en till jympasal, större omklädningsrum, separat barnrum med barnpassning och mycket mera!

Friskiskällan är på två våningar och på övre plan hittar du ett stort gym, spinningsal, omklädningsrum (utan dusch) samt en sjukgymnast (ej knuten till Friskis). 
På nedre plan finns reception, omklädningsrum med låsbara skåp, dusch och bastu, en stor jympahall plus två mindre, varav en är ny och inredd för bl.a. yoga. Här finns också cirkelgymmet, barnrum med barnpassning (vissa tider), caféhörna med micro…….
För dig som vill duscha enskilt finns även möjlighet till detta.
Det är även här du hittar vårt kansli. 

Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till anläggningen.
 

Här kan du träna

  • Gym
  • Gruppträning
  • Spinning
  • Yoga
  • Cirkelgym

Här finns vi