Öppettider Lackarebäck

Öppet idag:
04.30 - 23.00
Bemannat:
09.00 - 19.00
Veckodag Öppet Bemannat
Måndag 04.30 - 23.00 09.00 - 20.30
Tisdag 04.30 - 23.00 09.00 - 20.30
Onsdag 04.30 - 23.00 09.00 - 20.30
Torsdag 04.30 - 23.00 09.00 - 20.30
Fredag 04.30 - 23.00 09.00 - 19.00
Lördag 04.30 - 23.00 09.00 - 13.00
Söndag 04.30 - 23.00 15.30 - 19.30

*För att träna under de obemannade timmarna behöver du ha en kod till ditt kort. Du registrerar en personlig kod i medlemsservice.
Försäljningen startar 15 minuter efter medlemsservice öppnat och upphör 15 min innan medlemsservice stänger.

Välkommen till Lackarebäck

Nytt på Friskis Lackarebäck i höst

Vi lägger in Modus och Cirkelfys i schemat i höst.

Anläggningen

I vårt fullutrustade gym på ett plan finns ytor för funktionell träning, maskiner, fria vikter och cardioavdelning. I gymmet kan du träna individuellt eller i grupp på våra bokningsbara inspirationspass. Tränare finns på plats särskilda tider för att stödja och inspirera dig i din träning.

Här finns tre olika salar anpassade för gruppträning – stora salen, spegelsalen och en spinningsal. När det inte pågår pass i salarna får du gärna använda dem för din egen träning.

Behöver du fylla på med energi före eller efter ditt träningspass eller bara slappa en stund har vi en cafédel fylld med schyssta saker som tex mackor, smoothies och bars. Vi har också en shop där vi säljer kläder, vattenflaskor och annat som hör träningen till.

Platschef - Catrin Holst 

Hur mycket folk är det på anläggningen?

Vissa tider är det väldigt luftigt i våra gym och lågt deltagande på gruppträningen. Andra tillfällen är det högt tryck med väntetid på maskinerna och fullbokade pass.

Just nu är det extra viktigt att vi håller avstånd till varandra. På alla anläggningar har vi gjort anpassningar till exempel genom att begränsa antalet platser på gruppträningen och glesa ut mellan, eller stänga av vissa maskiner.

Prata med medlemsservice på anläggningen för att få information om hur besöksmängden ser ut så att du kan planera din träning på bästa sätt.

Titta in hos oss

Det här kan du träna

  • Gruppträning
  • Gym
  • Spinning

Personlig tränare

Letar du efter din motivation eller en ny utmaning? Våra Personliga tränare möter dig där du är. Oavsett om du är ny, van, äldre, yngre, ringrostig eller övertänd.

Läs mer här och boka

Barnpassning och barnrum

Med anledning av Corona har vi just nu ingen barnpassning.
När barnverksamheten kommer igång hos oss igen erbjuder vi barnpassning och lekrum för barn upp till 10 år, tider läggs ut när det blir aktuellt igen. Du kan då även ta med din bebis i gymmet på vissa tider.

Hyr våra salar

 

Vi hyr ut våra lokaler för aktiviteter inom idrott, träning och friskvård. Intresserad? Kontakta Malin Boork på malin.b@gbg.friskissvettis.se

Tillgänglighet

Friskis ligger på våning ett och du når oss via trappa med ledstång. Väl uppe finns all vår träning på ett och samma våningsplan.
För dig med nedsatt syn är det lätt att navigera väl uppe hos oss.

Här har vi öppna duschrum och omklädningsrum samt ett enskilt omklädningsrum.

Här finns vi

Så tar du dig hit

Kollektivt

Från Korsvägen – Buss 758 till Bergfotsgatan, Mölndal. Tid 9 min. Alternativt: Spårvagn 2 eller 4 till hållplats Lackarebäck, gå bron över motorvägen. Tid ca 10 min från hållplatsen.

Cykel

För att hitta närmsta cykelväg sök i cykelreseplaneraren som du hittar här.

Parkering

Parkeringsplatser finns i anslutning till anläggningen.

Du får som medlem parkera på angivna platser runt anläggningen, och när du kliver in på anläggningen behöver du på vardagar mellan kl 09.00 – 17.00, vid varje tillfälle anteckna dig på avsedd lista, som du hittar på medlemsservicedisken. Detta är i stället för de parkeringstillstånd.Dessa listor använder parkeringsbolaget som en avprickningslista.

Övriga tider går det bra att parkera på avsedda platser runt anläggningen.

Kartor med markeringar för var du kan parkera hittar du inne hos oss på anläggningen.

Titta in hos oss