Lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. Det är Friskis&Svettis verksamhetsidé som vi ständigt arbetar efter. I oktober slår vi upp dörrarna till vår andra anläggning, i Simonsland, och kan därmed erbjuda högkvalitativ träning till ännu fler!

Anläggningen kommer att ligga i fantastisk industrimiljö i Borås mest spännande stadsdel, Simonsland. Här har en gång textilindustrin byggt vår fina stad och vi är väldigt stolta över att få inhysa dessa lokaler och skapa en ny och levande mötesplats. Lokalen kommer att vara 1.200 kvm stor och inrymma två våningsplan.

Här kommer du att kunna träna

  • Gym
  • Spinning
  • Indoor walking
  • Yoga
  • Gruppträning

Plan 1. Multihall och gym

På plan 1 kommer du att hitta  gym och en multihall för all tänkbar styrketräning, det blir en härlig och öppen mötesplats. I multihallen kommer det även att finnas yta för att köra mindre gruppträningspass.

Plan 2. Konditions- och gruppträning

På plan 2 hittar du en kombinerad Spin/IW-sal och en mindre gruppträningssal med plats för t.ex. Yoga, Core och Flex. På detta våningsplan kommer du även att hitta omklädningsrum för dam och herr, båda utrustade med bastu.

Invigning 19 oktober

Fredagen den 19 oktober klipper vi bandet och inviger Friskis&Svettis Simonsland. Detta vill du inte missa!

invigning
Gymmet Simonsland